Issey Miyake L'Eau d'Issey Nectar de Parfum IGO parerile clientilor de pe forumuri sunt foarte bune

Am cautat mai multe pareri pe forumuri despre Issey Miyake L'Eau d'Issey Nectar de Parfum IGO pentru femei si am observat ca in marea lor majoritate clientii au opinii pozitive care exprima multumirea legata de calitate si pret. 

Ei apreciaza in comentariile lor ca acest parfum de dama de la Issey Miyake te invaluie intr-un nor olfactiv sofisticat si are o buna persistenta in timp.

Issey Miyake L'Eau d'Issey Nectar de Parfum IGO este un parfum pentru femei de calitate si deosebit, cu un pret accesibil si de aceea clientii iti recomanda sa il cumperi cu incredere.

Descrierea parfumului Issey Miyake L'Eau d'Issey Nectar de Parfum IGO

Seducția e un joc, iar un parfum irezistibil este arma feminină cu care veți fi mereu în avantaj. 

Apa de parfum Issey Miyake L'Eau d'Issey Nectar de Parfum IGO vă învăluie într-un voal de aromă sofisticată, oricând veți dori să străluciți.

L'Eau d'Issey Nectar de Parfum IGO pareri forum persistenta preturi

L'Eau d'Issey Nectar de Parfum IGO este un parfum de floral-fructat si lemnos care subliniază senzualitatea fiecărei femei, un parfum potrivit pentru fiecare zi.

Note varf - bergamota, para, miere

Note inima - trandafir

Note baza - lemn de santal


Prețul de achiziție este unul corect in raport cu tot ceea ce poate oferi aceasta parfum.

Cu siguranță nu veți trece niciodată neobservata in cazul in care veți utiliza acest parfum si veți fi apreciata pentru aroma care va înconjoară.

Cu toate a parfumul replica Issey Miyake L'Eau d'Issey Nectar de Parfum IGO semănă perfect cu îți poți da seama ca nu este cel original deoarece mirosul nu persista la fel de mult si pur si simplu se simte ca nu are acel miros care il face pe cel original cu adevarat special.
MAI POTI CITI