Impresii ale clientelor APA DE PARFUM DESERT WOOD de la NOVELISTA EDITIE LIMITATA

Iata cateva pareri personale despre APA DE PARFUM DESERT WOOD de la NOVELISTA, bazata si pe opiniile cele mai raspandite pe forumuri.

Soarele ne zambeste si nu mai stim daca e primavara sau a venit oare vara? Dragelor, va prezint ultima noutate in materie de parfumuri ce se poate gasi in magazinele de specialitate din ROMANIA.

Si am spus ca este vorba de o EDITIE LIMITATA a parfumului? Atunci inseamna ca e musai ceva SPECIAL. O APA DE PARFUM persistenta cu un mix de ingrediente ametitor.

Si in plus cateva ingrediente RARE cum ar fi sofranul si benzoinul APA DE PARFUM aka EDT aka EAU DE PARFUM se numeste DESERT WOOD si apartine brandului NOVELISTA un brand apreciat de domnitele din intreaga lume.

novellista-desert-wood-eau-de-parfum-unisex-pareri forum

Mare bucurie si pentru domni APA DE PARFUM "DESERT WOOD" se adreseaza si domnilor si doamnelor este UNISEX. Si tu si el va puteti bucura impreuna de mireasma deosebita a parfumului.

Acest "DESERT WOOD" acest parfum a fost inspirat de la un romancier cunoscut pe numele sau T. E. LAWRENCE care a scris "CEI SAPTE STALPI AI INTELEPCINII".

Poate nu ar strica sa citit si romanul.

Parfumul a ales ca sursa de inspiratie romanul de aventuri. THOMAS EDWARD LAWRENCE cunoscut si sub pseudonimul "LAWRENCE AL ARABIEI" a scris o poveste autobiografica despre REVOLTA ARABA petrecuta intre 1916-1918.


Autorul descrie propria experienta in roman.

Autorul T.D. LAWRENCE povestea ca peisajul l-au inspirat ba chiar s-a simtit purificat si si-a golit mintea de ganduri negre.

THOMAS EDWARD LAWRENCE a participat la razboi in calitate de capitan in ARMATA BRITANICA. Mai apoi s-a realizat si filmul LAWRENCE AL ARABIEI.

DESERT WOOD de la NOVELISTA face parte din grupul parfumurilor lemnoase orientale. AMBALAJUL este incantator iar sticla este neagra o culoare ce ii da o anumita distinctie.

V-am spus ca este intrutotul ceva special de la miros pana la ambalaj. 

Sa vedem cum stam cu notele de deschidere de mijloc si ce miros are in final "DESERT WOOD " de la NOVELISTA.

NOTE DE VARF: ghimbir, piper roz, soc

NOTE DE MIJLOC: tamaie , sofran

NOTE FINALE: benzoin, lemn de santal, lorenax.

Este un parfum pe care nu trebuie sa il ratati! BUN DE PUS LA COLECTIE! Ametitor iti da senzatia de FRUMUSETE si LIBERTATE.

Te transporat in ORIENTUL MIJLOCIU.

Ah, DESERT WOOD parfumul special de la NOVELISTA.
MAI POTI CITI