Idei de cadouri de 100 lei de la Decahtlon pentru a celebra împreună cu copilul tău frumusețea verii

Te-ai întrebat vreodată ce ți-ai fi dorit când erai copil sa primești la început da vară? Cu siguranță, NU o tabletă sau un nou și performant telefon mobil. 

Ai fi vrut să ieși afară, să evadezi în natură, în spații libere și pline de viață, ai fi vrut să simți pulsul naturii, să trăiești libertatea, să fii o persoană vie, să uiți de limite, pur și simplu să celebrezi vara și bucuria de a fi.

Și atunci, gândește că poate și copilul tău, dincolo de constrângerile modului de viață actual, de fapt are aceleași dorințe sănătoase de a se bucura de vară și de libertatea pe care doar contactul cu natura le pot satisface.

Gândește-te la activitățile de vară pentru copilul tău deoarece cu ajutorul aventurilor în aer liber alături de copii puteți experimenta bucuria lumii naturale din jurul vostru în multe moduri diferite. 

Există o mulțime de moduri de a avea o mini-aventură în natură. 

Conectați-vă la natură în călătoria voastră prin natură alături de copii tăi atunci când identificați diferite tipuri de copaci, ascultați foșnetul frunzelor, corul zorilor și insectele bâzâind. S-ar putea să fiți surprinși de cât de zgomotoasă dar și frumoasă este natura, dincolo de zidurile de beton ale orașelor. 

Dar pentru o experiență cât mai reușită a unei drumeții în natură copilul tău are nevoie de un echipament de calitate pe care îl puteți găsi în magazinele Decathlon.

Iată câteva cadouri pe care le poți cumpăra celui mic de 100 lei de la Decathlon, cadouri ideale pentru un început de vară așa cum ți-ai fi dorit și tu.

1. Încălțăminte Mers Sportiv Power Walking 100 Gri-Roz Copii

pareri Încălțăminte Mers Sportiv Power Walking 100 Decathlon
Produs conceput pentru mers sportiv, pentru orele de sport de la școală și activitățile zilnice ale copiilor.

Pentru ca cel mic să se poată bucura din plin de sport, a fost creat acest model de încălțăminte flexibilă, cu concept Flex-H.

Striaţiile de flexiune asigură un plus de libertate de mişcare iar talpa din cauciuc şi faţa din material sintetic sunt rezistente la uzură.


2. SANDALE Drumeție MH100 Albastru/ galben mărimea 24-31 Copii

pareri SANDALE Drumeție MH100 mărimea 24-31 copii
Produs conceput pentru drumeție de o jumătate de zi, pe vreme uscată și caldă, pe trasee ușoare.

Sandale ușoare și confortabile, pentru drumeție pe timp de vară. Sistemul de reglare cu 2 benzi cu arici oferă susţinere optimă.

Talpă din EVA, nerecomandată pentru utilizare intensivă.


3. Încălțăminte cu bandă cu arici Drumeție MH100 Mărimi 24-34 Albastru-Roz Fete

forum pareri Încălțăminte cu bandă cu arici Drumeție MH100  decathlon


Produs conceput pentru mers sportiv, pentru orele de sport de la școală și activitățile zilnice ale copiilor. Forma și adâncimea crampoanelor (3 mm) asigură aderență optimă.

Prevăzute cu sistem de amortizare la călcâi, confort și rezistență bună în timp.


Țineți minte că a profita la maximum de o drumeție în aer liber nu însemna neapărat o călătorie de o săptămână cu rucsacul în spate.

Începeți o tradiție de familie prin a merge în drumeții o dată sau de mai multe ori pe lună. Copiilor le place sentimentul de aventură și de a face ceva nou. 

Pentru copiii care își petrec o bună parte din timp în interior în timpul săptămânii, drumețiile reprezintă e o modalitate perfectă de a-i scoate afară – fie că este vorba de un parc urban sau de un traseu în natură.
MAI POTI CITI