DIANA BULIMAR biografie, vârstă, înălțime, medalii, iubit

WIKI DIANA BULIMAR, ZODIE, DATA NASTERII, INĂLȚIME, FAMILIE, PASIUNI.


Pe numele întreg DIANA LAURA BULIMAR s-a născut in ZODIA LEULUI la 22 august 1995 in TIMIȘOARA.

Măsoară 1.40 cm inaltime sau poate 1.55 cm depinde de unde iti iei informația cert este ca apar date diferite ale înălțimii dar mai ales ale greutății. Pe vremea cand activa in competitiile de gimnastica DIANA BULIMAR avea o greutate intre 32 si 44 de kg!

ULUITOR cum gimnastele lupta de mici sa isi mentina o ANUMITA GREUTATE asta insemnand MEREU SACRIFICII ce nu tin doar de alimentatie. sa nu uitam si de accidentarile pe care le sufera gimnastele datorita uzurii ligamentelor.

O VIATA daruita SPORTULUI, GIMNASTICII asta pot spune cel doua bune prietene DIANA BULIMAR si LARISA IORDACHE.

CV Diana Bulimar biografia varsta inaltimea iubit

Se cunosc din copilarie unde au invatat impreuna si s-au antrenat impreuna la LOTUL DE GIMNASTICA din ONESTI.

DIANA BULIMAR a primit porecla de DIDI derivat din numele sau DIANA. Asta pentru ca la lot existau mai multe fetite cu acest nume.

LARISA IORDACHE a fost poreclita PICI. De unde PICI de la inaltimea ei ? Nu ne spune LARISA. PICI vine de la piciorus pentru ca spune ea avea picioarele lungi si uite asa LARISA a devenit PICI.

Sa intelegem ca era mignona cu picioare lungi. DIDI si PICI se cunosc de o viata stiu totul una despre alta isi stiu secretele placerile si gusturile.

Au existat si momente in care se mai ciondaneau dar nu puteau tine supararea a fost dificila viata lor din copilarie pana la majorat.

Si cand sa ai timp sa fii suparat cu un program de viata strict compus din antrenamente , sute si mii de repetitii si concursuri. Fetele nu si-au purtat pica nici macar cand au fost nevoite sa concureze una IMPOTRIVA CELEILALTE.

S-au sustinut si incurajat si prietenia lor s-a sudat de-a lungul anilor. Si iate-le pe micutele gimnaste CAMPIOANE umar la umar participa la un CONCURS SHOW in care le sunt testate limitele AMERICA EXPRESS.

Sa ne intorcem la viata gimnastei DIANA BULIMAR. DIANA a activat la clubul CSS DINAMO BUCURESTI.

A partiicpat la JOCURIL OLIMPICE din 2012. A castigat toate medalile posibile : AUR, ARGINT si BRONZ. A castigat individual si cu echipa ROMANIEI pe care a ajutat-o de nenumarate ori sa castige aducandu-si contributia.

A castigat ARGINTUL la SINGAPORE in 2010 in proba de SOL. Apoi medalia d ebronz cu echipa la LONDRA in 2012. Alte medalii la CAMPIONATLE EUROPENE apoi la BRUXELLES, 2012 MOSCOVA in 2013.

A ajutat echipa la CAMPIONATELE DE LA ERIZEN in GERMANIA si a luat si medalia de bronz. auramt si concursul de la TOKIO din JAPONIA

Dupa CENTRUL DE GIMNASTICA de la ONEST DIANA BULIMA si LARISA IORDACE au fost din nou colege la LOTUL DE GIMNASTICA de la IZVORANI.

DIANA a suferit o accidentare grava si a fost nevoita sa se opereze la genunchi. A stat jumatate de an sa se refaca. Aparatul ei favorit este SOLUL.

Niciodata nu i-a placut DIANEI sa RATEZE spune ca era mereu frustrant sa vezi ca dupa atatea ore de antrenamente totul se naruie intr-o clipa.

Cum este viata unei CAMPIOANE de talie internationala dupa ce parasete activitaea competitionala? Asta de pinde de fiecare gimnasta in parte cum se adapteaza si ce alege sa faca mai departe.

DIAN BULIMAR a scris o carte "POVESTEA LUI DIDI CU O PUNGA DE MEDALII". Conceptul editorial i-a apartinut ALINEIbaltic ilustaria a fost realizata de GABY TAMAS.

Cartea gimnastei DIANA BULIMAR a fost publicata la editura CURTEA VECHE din BUCURETI. Toti copiiiar trebui sa citeasca cartea marii naostre gimnaste sa invete cat de multe sacrificii sunt necesare pentru castigarea unei medalii cata voinata trebuie sa ai cate accidentari.

S-a scris mult si pe tema abuzurilor verbale si nu numai indurate de catre gimnastele noastre. S-a scris despre cum iti poate fi ruinata pe de-a intregul viata.

In prezent DIANA BULIMAR este antrenaore de gimnastica la SCOALA DE GIMNASTICA a marii noastre campioane NADIA COMANECI.

DIANA e invata pe micile eleve cum este sa lucrezi la o barna ce nu masoara mai mult de 10 centimetri. Nu e usor sa lucrezi cu copiii dar DIANA are multa rabdare.

Spera ca prin munca ei sa isi aduca contributia la viitorul gimnasticii romanesti Oare mai vor fetitele azi sa mearga la gimnastica mai sunt dispuse in aceste vremuri in care domina tehnologia sa indure privatiunile si sa lupte pentru o MEDALIE?

Ramane de vazut, dar trebuie sa le puratam ADMIRATIE si RESPECT acestor GIMNASTE care prin sacrifiicile lor ne-au buucrat sufletele atunci cand se intona IMNUL NATIONAL AL ROMANIEI pe cea mai inalta treapta?

Romancele noastre gimnaste au dovedit tuturor puterea de sacrificiu vointa extraordinara a unor fete ceveneau dintr-o tara comunsita acolo unde conditiile de vita si antrenamente erau grele ?

Fetele s-au maturizat devreme si s-au comportat de multe ori CA NISTE ADULTI in ciuda varstei lor fragede.

Este oare usor sa iti amintesti ca NU AI AVUT COPILARIE? Ca de cele mai multe ori era frig in sala de antrenamente ca te culcai flamanda cu gândul la o bucatica de ciocolata?

Ca nu prea ti-ai sarbatorit ziua d enastere ca nu ai trait fiorii primei povesti de dragoste

CINSTE tuturor GIMNASTELOR CAMPIOANE ale ROMANIEI. CINSTE acestor fetite care au dorit sa urmeze exemplul celei mai mari GIMNASTE ale ROMANIEI NADIA COMANECI.
MAI POTI CITI