Carolina Herrera Bad Boy Cobalt Parfum pentru bărbați pareri forum cum miroase si daca este persistent

Păreri despre PARFUMUL original Carolina Herrera Bad Boy Cobalt pentru BARBATI extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre cele mai bune parfumuri de barbati de la Carolina Herrera.

59% dintre recenzori au evaluat alte produse pentru brand-ul Carolina Herrera. Acest scor se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest parfum.

Am căutat și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul ca Bad Boy Cobalt este un parfum foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.

Mai sunt unii care sunt de părere că e un parfum pentru barbati prea puternic, însă nouă nu mi se pare. Suntem de părere că parfumul Bad Boy Cobalt de la Carolina Herrera are un miros echilibrat perfect între rafinament, eleganță și originalitate.

Pregătiți-vă pentru o experiență senzorială plină de contraste.   

Descriere Bad Boy Cobalt parfum barbatesc Carolina Herrera, cum miroase, persistenta, cand se poarta

Apa de parfum pentru bărbați, Carolina Herrera Bad Boy Cobalt, continuă povestea masculinității moderne și celebrează prietenia indestructibilă dintre bărbați. Pentru că, atunci când sunteți într-o companie bună, puteți fi autentic și sigur de sine.

Carolina Herrera Bad Boy Cobalt, este un parfum aromatic lemnos, cu nuanțe de pământ lansat în anul 2022, într-un flacon emblematic, sub forma unui fulger.


pareri forum am folosit Carolina Herrera Bad Boy Cobalt Parfum

Parfumul pentru bărbați, Carolina Herrera Bad Boy Cobalt, este sexy, plin de energie și nemaipomenit de senzual și de proaspăt. Acesta continuă povestea predecesorului său, Bad Boy EDT, însă acum se mândrește cu o compoziție și mai elegantă. 

Scopul parfumului este să celebreze prietenia dintre bărbați, ba chiar fraternitatea. 

Elementul principal rămâne masculinitatea modernă, care se remarcă prin dualitatea sa.

Cum miroase parfumul Carolina Herrera Bad Boy Cobalt

➢ Note varf - lavanda, piper roz

➢ Note inima - geranium, pruna

➢ Note baza - trufa, vetiver, lemn de cedru
MAI POTI CITI