Biscuiții Graham sunt sănătoși? Beneficii, calorii, valori nutriționale rețeta clasică.

Wiki biscuții Graham, dacă sunt sănătoși pentru inima, sunt ei vegani, câte calorii conțin biscuiții Graham, ce valori nutriționale are rețeta originală de biscuiți Graham

Biscuiții Graham sunt o gustare dulce și crocantă de care se bucură copiii și adulții deopotrivă, desigur, dar oare sunt ei o alegere sănătoasă?

Ce sunt biscuiții Graham și din ce se prepară rețeta

Biscuiții Graham sunt fabricați din făină de grâu îmbogățită, făină integrală de grâu, zahăr, canola sau ulei de palmier, un agent de dospire precum bicarbonatul de sodiu și sare.

În funcție de marcă, biscuiții Graham pot include și alte ingrediente, cum ar fi melasă, miere, scorțișoară, ciocolată sau lecitină de soia.

Biscuiții Graham nu sunt fără gluten, deoarece sunt fabricați din făină de grâu. Cu toate acestea, biscuiții Graham sunt vegani, cu excepția cazului în care conțin miere.

pareri biscuiti graham forum calorii valori nutritionale

Valori nutriționale al biscuiților graham (calorii) per 28 de grame de biscuiți - adică două foi de biscuit pline — conțin:

Calorii : 122
Grăsime totală : 3 grame
Carbohidrați : 22 grame
Fibre : <1 grame
Zahăr : 7 grame
Proteine : 2 grame
Colesterol : 0 mg
Sodiu : 146 mg
Magneziu : 9% valoarea zilnică recomandată 
Seleniu : 11% 
Niacină : 27% 

Cantitățile exacte de nutrienți, inclusiv fibre, pot varia în funcție de marcă și de conținutul de cereale integrale.

!!! Biscuiții Graham nu conțin colesterol și au o cantitate moderată de sodiu.

Biscuiții Graham o gustare sănătoasă pentru sănătatea inimii

Alimentele bogate în fibre și cu conținut scăzut de zahăr sunt cele mai sănătoase pentru inima ta, împreună cu o varietate de fructe și legume și grăsimi sănătoase. 

Dar asta nu înseamnă că nu te poți bucura de biscuiți graham. Trebuie doar să țineți cont de câte zaharuri adăugate sunt în dieta dvs.

Două foi de biscuit Graham conțin aproximativ 7 grame de zahăr adăugat, ceea ce reprezintă aproximativ o treime din valoarea zilnică recomandată pentru femei.

Pentru a susține cel mai bine o inimă sănătoasă, bucurați-vă de biscuiți graham cu moderație și combinați-le cu alimente bogate în fibre, proteine ​​și grăsimi sănătoase, cum ar fi fructele, unturile de nuci și iaurtul grecesc .

Biscuiții Graham pot fi sănătoși dacă îi combinați cu surse de înaltă calitate de proteine, grăsimi și fibre. 

De asemenea, pot fi bogați în zahăr și sărace în fibre, în ciuda numărului lor mare de carbohidrați, așa că ar fi mai bine să le consumați cu moderație.

Acest lucru este valabil mai ales pentru persoanele care trăiesc cu diabet.

Aceste gustări ambalate nu conțin prea multe calorii, grăsimi sau sodiu pentru majoritatea oamenilor, dar este important să fii atent dacă le consumi des.

Luați în considerare să le rezervați pentru gustări, mai degrabă decât să le adăugați la rotația zilnică a gustărilor.
MAI POTI CITI