ANCA Dumitra Biografie, vârstă, înălțime, familie și iubit Geanina din Las Fierbinti

Vezi care este biografia Anca Dumitra și cine sunt parintii ei și ce vârstă are, Ce relație este între Anca Dumitra si Natanticu. Cati ani are Gianina din Las Fierbinti, Anca Dumitra din las fierbinti are facebook. Wiki profesional Anca Dumitra filme și emisiuni tv.

Conform CV-ului oficial, Anca Dumitra (vârsta 34 ani) s-a născut la 31.08 1987 la Craiova. Anca Dunitra este o nativă a zodiei Fecioară.

Mama Ancai Dumitra a lucrat în învățământ, iar tatăl său a fost comandant de unitate militară.

Despre viaţa personală, intimă, a Ancăi Dumitra se cunosc puţine lucruri. Actriţa a încercat să păstreze detaliile vieţii private, departe de ochii celor curioşi așa cu nu putem să vă spunem cine este iubitul ei, sau dacă este într-o relație sau nu .

anca-dumitra-wiki-biografie-varsta-iubit-familie

Anca Dumitra, a devenit cunoscută publicului pentru rolul din serialul „Las Fierbinți”. Este pasionată de actorie și chiar dacă de 11 ani interpretează în serial rolul Geaninei, se pare că nu intenționează să renunțe prea curând. 

Întrebată despre alte proiecte în televiziune, ea a recunoscut că este deschisă provocărilor, dar că nu știe în ce măsură ar încerca alte proiecte, precum emisiunile de divertisment.

Cele mai frumoase amintiri din copilăria ei sunt momentele petrecute la mare. Anca mergea deseori cu familia la Eforie alături de părinții săi.

Anca Dunitra s-a maturizat practic pe platourile de filmare ale serialului „Las Fierbinţi“ şi spune că dacă „gagica naivă“ reuşeşte să-i facă pe oameni să-şi descreţească frunţile şi să zâmbească, atunci şi-a atins scopul. 

Totuşi, între Anca şi Gianina din Las Fierbinți este evident că nu poate fi pus semnul egal, dar asta nu înseamnă că o deranjează când oamenii o strigă pe numele personajului.

Anca Dumitra studii, roluri teatru filme și seriale TV

2006 - 2009  secția Actorie la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică  ”I.L Caragiale” la clasa conf.univ.dr Doru Ana.

2009 - 2011 cursuri de masterat în Arta Actorului la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică  ”I.L Caragiale”  la clasa prof.univ. dr Gelu Colceag

Roluri în Teatrul de Comedie

Nina - Pescăruşul de A.P Cehov, regia Claudiu Goga, 2013
Beryl - Totul în grădină de Edward Albee, direcția de scenă Victor Ioan Frunză, 2018
Hero - Mult zgomot pentru nimic de William Shakespeare, regia Andrei Șerban, 2018
Evelyn - Forma lucrurilor de Neil LaBute, regia Silviu Debu, 2021
 
Roluri în facultate
 
Fima – ” Copii soarelui” de Maxim Gorki regia Andreea Vulpe
Faina – ”20 min cu îngerul” de Al. Vampilov regia Vlad Cristache
Stella – ”Un tramvai numit dorință” de Tennessee Williams regia Maria Sârbu
Măndica – ”Mofturi” de I. L Caragiale regia Gelu Colceag
 
Roluri în televiziune
Gianina - Las fierbinți, serial PRO TV


MAI POTI CITI