TOP 4711 apa de colonie barbati si unisex cu pareri bune pe forumurile de recenzii

Cautand pe forumurile cu pareri despre apa de colonie 4711 am observat ca exista trei produse care beneficiaza de cele mai bune recenzii de la cei care le-au utilizat, fie ele eau de cologne pentru barbati sau unisex.

Am căutat și părerile celorlalți pe forumuri și am constatat faptul ca apa de colonie 4711 este un parfum foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.

Mai sunt unii care sunt de părere că e un parfum barbatesc sau unisex prea puternic, însă nouă nu mi se pare. 

Suntem de părere că 4711 eau de cologne are un miros echilibrat perfect între rafinament, eleganță și originalitate. 

Cu toate ca si in cazul apei de colnie 4711 parfumul replica semănă perfect cu îți poți da seama ca nu este cel original deoarece mirosul nu persista la fel de mult si pur si simplu se simte ca nu are acel miros care il face pe cel original cu adevarat special.

Top cele mai bune 4711 eau de cologne cu recenzii mari de la cei care le-au utilizat

1. 4711 Acqua Colonia Blood Orange & Basil eau de cologne unisex - recenzii de 4,7 din 5 stele

Apa de colonie unisex 4711 Acqua Colonia Blood Orange & Basil este excelentă atât pentru femei, cât și pentru bărbați; de aceea o puteți împărtăși fără teamă și cu draga dvs. jumătate.

4711 Acqua Colonia Blood Orange & Basil  este un parfum citric, potrivit pentru fiecare zim un parfum unisex – pentru bărbați și femei.

Compozitie - portocale rosii, busuioc


4711-acqua-colonia-blood-orange-basil-eau-de-cologne-unisex_pareri forum am folosit

2. 4711 Original eau de cologne fara pulverizator unisex - recenzii de 4,6 din 5 stele

Compoziția unică, cu ingrediente alese cu cea mai mare grijă și uleiuri eterice, se mândrește cu efecte relaxante nemaipomenite. Înconjurați-vă de o aromă plăcută, care vă va înfrumuseța, garantat, fiecare zi.

4711 Original eau de cologne are o aromă eterică, pentru femei și bărbați, este un parfum armonios unic, cu o compoziție secretă care stimulează simțurile la orice ocazie.

Compoziția parfumului este bazată pe o armonie perfectă a ingredientelor de cea mai înaltă calitate. 

Nuanțele citrice de debut, ale bergamotei, ale portocalei și ale lămâii, vă vor atrage și vă vor dărui o doză de energie. 

Valul inițial de prospețime se va rafina, datorită nuanțelor calmante ale trandafirului, ale lavandei și ale rozmarinului aromatic. 

Nuanțele cele mai proeminente, care se vor simți cel mai mult timp pe piele, sunt cele ale moscului călduros și ale esenței de neroli din portocala roșie.


3. 4711 Acqua Colonia Lemon & Ginger eau de cologne unisex - recenzii de 4,6 din 5 stele

Lejeră, proaspătă și inconfundabilă. Apa de colonie pentru femei 4711 Acqua Colonia Lemon & Ginger vă cucerește cu o compoziție fină și sofisticată, perfectă pentru fiecare zi.

Este un parfum citric care subliniază senzualitatea fiecărei femei. E un parfum proaspăt, ideal pentru vreme caldă, potrivit pentru fiecare zi.

Compozitie - lamaie, ghimbir

Parfumuri 4711 / 4711- este o denumire destul de originala pentru parfumuri , a căror origine este strâns legata de Germania. 
MAI POTI CITI