RUGACIUNE puternică de DEZLEGARE te scapă de vrăji farmece si blesteme. Leacuri contra lucrării diavolești.

Rugaciune puternică împotriva energiilor negative, rugaciune puternica de dezlegare care te scapa de vraji farmece si blesteme, rugaciune foarte puternica si miraculoasa împotriva gândurilor rele, negre. 

Rugaciune puternica pt ajutor imediat care actionează ca un scut spiritual împotriva blestemelor și farmecelor. Psalmi pentru dezlegare de vraji. Leacuri rug de dezlegare de blesteme

Există rugăciuni de dezlegare de farmece și blesteme, pe acre credincioși ile pot rosti pentru a dezlega facerile diavolești.

Preoții considera, insa, ca rugăciunile pentru dezlegarea de farmece si blesteme nu trebuie facute fara sa fi vorbit înainte cu un duhovnic. Caci, in cazurile de vrăji, blesteme sau orice alte lucrări diavolești, este nevoie de mai multi pasi.

Rugăciunea Sfântului Mucenic Ciprian, pentru izbăvirea de vrăji, blesteme și de toată lucrarea diavolească este cea mai puternică rugăciune care te scapă de aceste energii negative născute din blesteme și vrăji.

rugaciune puternica dezlegare de farmece si blesteme pentru momentele grele ale vietii

Stăpâne Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Creatorule și Chivernisitorule a toate, Sfânt și slăvit ești; Împăratul împăraților și Domnul domnilor, slavă Ție! Tu, Cel ce locuiești în lumina cea nepătrunsă și neapropiată, pentru rugăciunea mea, a smeritului și nevrednicului robului Tău, depărtează demonii și stinge viclenia lor de la robii Tăi; revarsă ploaie la bună vreme peste tot pământul și fă-l să-și dea roadele lui; copacii și viile să-și dea deplin rodul lor; femeile să fie dezlegate și eliberate de nerodirea pântecelui; acestea și toată lumea mai întâi fiind dezlegate, dezleagă și toată zidirea de toate legăturile diavolești. 

Și dezleagă pe robul Tău (numele), împreună cu toate ale casei lui, de toate legăturile satanei, ale magiei, ale farmecelor și ale puterilor potrivnice. Împiedică Tu, Doamne Dumnezeul părinților noștri, toată lucrarea satanei, Tu, 

Cel ce dai dezlegare de magie, de farmece, de vrăji și de toate lucrările satanicești și de toate legăturile lui, și distruge toată lucrarea vicleană prin pomenirea Prea Sfântului Tău nume, al Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh!
MAI POTI CITI