Pareri Parfum Born in Roma Coral Valentino pentru femei si barbati. Miros, persistenta, compozitie.

Am cautat mai multe pareri pe forumuri despre noile parfumuri Born in Roma Coral Valentino pentru femei si bărbați si am observat ca cei care le-au utilizat apreciaza notele exotice proaspete și captivante si persistenta indelungata a acestor parfumuri.

Prin parfumurile Born in Roma Coral, Valentino vă invită într-o nouă Roma, la apus. Pe masură ce lumina corai învăluie orizontul este timpul pentru o nouă expunere a fanteziei onirice, una inspirată de măreția culturală a Romei, într-un moment unic creat special pentru voi.

Dar sa ne facem si noi o parere despre compozitia, mirosul si persistenta acestor noi parfumuri Born in Roma Coral de la Valentino.

1. Valentino Born In Roma Coral Fantasy Donna Eau de Parfum pentru femei are recenzii de 4,7 din 5 stele in parfumeriile online

pareri parfum born in roma coral valentino forum am folosit

Apa de parfum pentru femei Valentino Born In Roma Coral Fantasy Donna vă cucerește cu o compoziție fină și sofisticată, perfectă pentru fiecare zi.

Este un parfum floral curat și proaspăt, ideal pentru femeia modernă a secolului al 21-lea. Born In Roma Coral Fantasy Donna subliniază senzualitatea fiecărei femei
fiind in acelasi timp un parfum proaspăt, ideal pentru vreme caldă.


Note varf - portocala, kiwi
Note inima - iasomie, trandafir
Note baza - mosc

2. Valentino Born In Roma Coral Fantasy Uomo Eau de Toilette pentru bărbați are recenzii de 4,6 din 5 stele

Apa de toaletă pentru bărbați Valentino Born In Roma Coral Fantasy Uomo vă cucerește cu o compoziție fină și sofisticată, perfectă pentru fiecare zi.

Born In Roma Coral Fantasy Uomo este un parfum de fructe, curat și proaspăt recomandat pentru bărbatul activ și plin de energie.

Born In Roma Coral Fantasy Uomo  este un parfum potrivit pentru fiecare zi.


Notele de vârf – bergamota, mar rosu
Note inima - geranium, salvie, absolut de vanilie
Note baza - frunze de tutun, patchouli, absolut de vanilie
MAI POTI CITI