Păreri Calvin Klein Eternity Eau de Parfum pentru femei forumuri am folosit, cum miroase si dacă persistă

Păreri forumuri PARFUMUL Calvin Klein Eternity  extrase din opiniile, recomandările și recenziile despre Parfum calvin klein eternity femei, Parfum calvin klein eternity barbati, Calvin Klein Eternity , ragrantica, Eternity calvin klein douglas, Parfum eternity calvin klein pareri

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,50
3. Opinii Neutre - 0,52

Un scor peste media de 0,50 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

58% de recenzori au evaluat și alte produse pentru brand-ul Calvin Klein. Aceasta se încadrează într-un interval acceptabil și afectează în mod semnificativ rating-ul general pentru acest produs.

Am căutat și părerile celorlalți pe internet și am constatat faptul ca Calvin Klein Eternity este un parfum foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.

Mai sunt unii care sunt de părere că e un parfum prea intens, însă nouă nu mi se pare. Suntem de părere că parfumul Calvin Klein Eternity are un miros echilibrat perfect între rafinament, seducție și originalitate. 

Dacă vrei să vezi și alte păreri, intră pe linkul acesta 

calvin-klein-eternity-eau-de-parfum-pentru-femei_pareri forum am folosit

Părerea finală despre PARFUMUL Calvin Klein Eternity Eau de Parfum pentru femei 

♦ Persistență - 4,41 din 5
♦ Intensitate -  4,42 din 5
♦ Versatilitate - 4,40 din 5
♦ Forma sticlei -  4,44 din 5
♦ Prețuri - 4,34 din 5

Persistență PARFUMUL Calvin Klein Eternity Eau de Parfum pentru femei 

♦ Redusa - 24%
♦ Moderată - 34%
♦ Foarte persistenta - 42%

Caracteristici, persistență și cum miroase parfumul pentru femei Calvin Klein Eternity Eau de Parfum pentru femei 


Eternity este interpretarea unei povești de iubire în stil Calvin Klein. Parfumul floral modern este inspirat de verighetele cu diamante, care sugerează un singur cuvânt – eternitate. Parfumul Eternity a fost lansat în anul 1988.

Eternity debutează cu note de citrice, de frezie și de salvie, romantice ca o melodie de dragoste. Apoi se dezvoltă ca un buchet de flori, plin de lăcrămioare, violete, iasomie, crini, garoafe și trandafiri. Atingerea ușoară a exoticului lemn de santal, a moscului și a acordului de ambră persistă până la sfârșitul zilei.

Calvin Klein Eternity este un parfum de damă floral romantic, pentru femei elegante, potrivit pentru fiecare zi!


Cum miroase parfumul Calvin Klein Eternity Eau de Parfum pentru femei 


Note vârf - mandarina, citrice, salvie, frezie, tonuri verzi

Notele de mijloc (sau inima parfumului) - narcisa, violeta, lacramioare, iasomie, trandafir, crin, galbenele, garoafa

Notele de bază - lemn de santal, heliotrop, patchouli, cihlimbar, mosc

Parfumurile Calvin Klein, au devenit emblematice, nu numai pentru compozițiile parfumate absolut unice, ci și datorită designului perfect. Primele parfumuri au apărut la sfârșitul anilor ‘70, rămânând până astăzi o întruchipare a spiritului deceniului în care au fost lansate.
MAI POTI CITI