OANA CUEȘDEANU biografie, vârstă, studii, programări terapie noua SuperNanny

WIKI Supernanny OANA CUEȘDEANU, biografie, vârstă, studii, specializări, programaări. Mai multe poze cu OANA CUEȘDEANU le găsiți pe Instgram @oana_cuesdeanu

Rezumând CV-ul profesional, Oana Raluca Cueşdeanu este Psiholog, Psihoterapeut, Trainer certificat internațional in Psihoterapie Pozitivă, Psihosexolog și nu în ultimul rând fondator POSITUM 4 MURES.

Oana Cueșdeanu a debutat ca psiholog în urmă cu 16 ani, ulterior a devenit psihoterapeut, format în psihoterapie pozitivă și transculturală, și așa a ajuns să facă parte dintr-o frumoasă comunitate internațională.

Povestea Oanei Cueșdeanu ca Psihoterapeut incepe din 2007 si poate cu mult mai devreme, din liceu cand a inceput sa creioneze un vis, care si astazi continua sa “arda in ea”. A avut norocul sa întâlnească oameni care au crezut in ambitia visului ei. Unul dintre acestia este si sotul ei. A invatat de la parinti ca doar prin munca poti ajunge acolo unde iti doresti. 

Oana Cuesdeanu wiki cv biografie varsta studii familie

Si asa, cu pași mărunți, îngreunați uneori de fundalul financiar, cu invatat la lumina întunericului tarziu din noapte si continuind peste zi cu munca de la grădinița (educatoare fiind la debut) si mai tarziu cu munca in clinica, ca psiholog, s-a conturat tot mai mult meseria ea. 

De la prima consultatie oferita in terapie, fiecare “poveste de viata” a clientilor care i-au trecut pragul, a pus bazele experientei  profesionale de astazi a OANEI CUEȘDEANU.

La castingul  popularei emisiuni de parenting, ce va reveni în curând la Prima TV, se pot înscrie părinții curajoși, care înțeleg că experiența alături de Supernanny le poate aduce perspective flexibile, modelate pe nevoile lor unice.

Oana Cueșdeanu a îmbrățișat cu entuziasm, cu bucurie, noul rol din viața ei și dezvăluie care sunt superputerile unei Supernanny.

Superputerile pe care le deține Supernanny sunt conectate de valorile ardelenești, răbdarea și calmul pe care le va folosi ca ingrediente speciale. 

Și, ca să dea culoare întregului proces de transformare, veți descoperi împreună cu Oana resurse, metode, tehnici și concepte simple, de purtat mereu în buzunare!

Pentru programări adresați-vă  Positum 4 Mures – Centrul de Psihoterapie Pozitiva Oana Raluca Cuesdeanu, Str. Ion Creanga 540069 Tg.Mures la numărul de telefon 0744 438 339

Și un mic sfat de la Oana pentru cei ce se confrunta cu gânduri anxioase: ”... generam 40 de gânduri pe minut, 60 000 de gânduri intr-o zi, și 80% dintre ele au un conținut negativ. E clar ca nu poți opri vântul, dar tu iți poți ajusta velele!”
MAI POTI CITI