MESAJE de dragoste pentru iubita. Mesaje de DRAGOSTE frumoase pentru EA la începutul relației.

O mică selecție de mesaje de dragoste frumoase pentru EA de buna dimineața, mesaje de dragoste pentru ea la distanta, mesaje de dragoste pentru ea la începutul relației, scurte dar emoționante.

Avem câteva mesaje speciale de dragoste pentru iubită pentru a-ți deschide inima către EA și ai arăta cât de mult înseamnă ea pentru tine. 

Dacă aveți nevoie de o strop de inspirație, explorați aceste mesaje scurte de dragoste și citate despre dragoste pentru un pic de ajutor în a-i spune iubitei cât de mult însemnă iubirea ta pentru ea.

1. Ești tot ceea ce îmi doresc în viață, promit să te iubesc toată viața.

2. Dacă să te iubesc ar fi o slujbă, aș fi cel mai merituos, dedicat și mai calificat candidat. De fapt, chiar aș fi dispus să lucrez gratis!

3. Mulțumesc că ai fost mereu alături de mine, am nevoie să fii în viața mea pentru totdeauna!

la multi ani iubirea mea  cele mai frumoase mesaje de dragoste pentru ea lungi cu imagini

4. Dacă ți-aș putea oferi un lucru în viață, ți-aș da posibilitatea de a te vedea prin ochii mei, abia atunci ți-ai da seama cât de special ești pentru mine.

5. Povestea mea de dragoste în șase cuvinte: „Nu îmi pot imagina viața fără tine”.

6. Draga mea, trebuie să fiu cel mai norocos bărbat să am pe cineva ca tine în viața mea! Fiecare zi din viața mea este frumoasă datorită ție! Tu ești totul pentru mine!

7. Ce este dragostea? Este ceea ce face ca telefonul tău mobil să sune de fiecare dată când trimit SMS-uri.

8. Ai fost mereu acolo pentru a mă susține, ai grijă de mine și iubindu-mă necondiționat. O prietenă ca tine este ca o bijuterie pură.

9. O floare nu poate înflori fără soare, iar omul nu poate trăi fără iubire

10. S-ar putea să nu fiu un iubit perfect. Dar dragostea mea pentru tine este cea mai adevărată dintre toate. Fiecare bătaie a inimii mele spune că este adevărat!

11. Aș putea să-ți spun o mie de cuvinte despre cât de mult te iubesc și cât de minunat ești, dar totuși atunci nu ar fi suficient.

12. Aș putea scrie o mie de poezii care să descrie dragostea mea pentru tine, dar tot nu ar fi suficient. Cuvintele sunt prea tandre pentru a suporta greutatea iubirii mele!

13. Dacă vezi o stea căzătoare, pune-ți o dorință. S-ar putea să ajungi doar cu primul sărut al unei iubiri adevărate.

14. Ești acolo când mă culc, ești acolo când mă trezesc și, cel mai important, ești acolo când am cea mai mare nevoie de tine. Nu pot face nimic fără să mă gândesc la tine!

15. Nu îmi pot aminti o noapte fără să te visez, nu îmi pot aminti o zi fără să mă gândesc la tine. Nu-mi pot aminti un moment fără să te iubesc!

Alți cititori au mai cautat și detalii despre cele mai frumoase mesaje de dragoste pentru ea lungi, mesaje de dragoste pentru ea de ziua ei, mesaje de dragoste 6 luni împreună etc de aceea într-o viitoare postare vom aborda și aceste tipuri de mesaje pentru EA... iubita TA!
MAI POTI CITI