IMPRESII HOTEL ART VILLA AGAPE , FLORENTA , ITALIA locația nuntii MONICAI BARLADEANU cu LUCIAN POPA

V-am povestit despre viitoarea nunta a actriței ex model superba MONICA BARLADEANU si a viitorului sot doctorul specializat in CHIRURGIE PLASTICA si RECONSTRUCTIVA deținător alături de alti medici ai clinicii din IASI -ESTETHIC CENTER din IASI.

NUNTA MONICAI BARLADEANU si a viitorului sot LUCIAN POPA se va tine la 1 IUNIE 2022 in FLORENTA la superba resedinta incarcata de istorie si spiritualitate- ART HOTEL VILLA AGAPE.

ART HOTEL VILLA AGAPE a fost vizitata de sute de turisti si IMPRESIILE dupa o vacanta in FLORENTA la acest HOTEL VILLA au fost"INCARCATE DE ELECTRICITATE".

FRUMUSETE, CALM, ISTORIE, GRADINA si UNICUL HOTEL VIILA dotat cu un PARC.

ESTE SINGURUL HOTEL din ITALIA care detine gradina si PARC PROPRIU si CEA MAI FRUMOASA STRADA din FLORENTA.

E MAGIE PURA ! Frumoasa MIREASA merita o asa NUNTA! Iar MIRELE nu a asteptat degeaba o asemenea FEMEIE ULUITOARE precum MONICA ELENA BARLADEANU.

turism info pareri cazare villa agape italia

MONICA merge la probele pentru cea mai frumoasa rochie posibila din viata unei FEMEI-ROCHIA DE MIREASA., MONICA a spus doar ca a ales un designer ROMAN si banuim ca este vorba de un designer din IASI foarte posibil IRINA SCHROTTER cea care s-a ocupat in trecut de tinutele de evenimente ale MONICAI.

O bruneta cu ochii albaștri cu zambet misterios MONICA BARLADEANU va fi CEA MAI FRMOASA MIREASA a anului 2022

SEZONUL nuntilor in ROMANIA va fi deschis de FLORIN SALAM care s-a decis intr-un final sa o duca e ROXANA DOBRE la altar.

NUNTA lor va fi la 1 mai 2022. Va urma nunta MONICAI BARLADEANU la 1 iunie 2022 si mai apoi va urma LORA cantareata care se marita cu fostul DOINITEI domnul IONUT GHENEA.

NICIO VEDETA FEMININA din ROMANIA nu s eva putea compara cu MONICA BARLADEANU.

MONICA este entuziasta de locul splendid unde va avea loc nunta sa. Ea si iubitul impartasesc aceeasi dragoste si fascinatie pentru insorita ITALIE.

Ce oras romantic FLORENTA si ce vila superba au ales pentru nunta. Intr-un loc splendid istoric unde frumusetea naturii si luxul camerelor te lasa farar vorbe.

Haideti sa aflam cate ceva despre istoria acestui ART HOTEL VILLA AGAPE.

ISTORIA ART HOTEL VILLA AGAPE, FLORENTA, ITALIA.

Inainte in vremuri de demult ART HOTEL VILLA se numea VILLA ARRIGHETI.

VILLA a apartinut DUCESEI DE AOSTA o doamna sensibila cu un gust desavarsit care a contribuit l stilul dat vilei.

GRADINI PRIVATE, STATUI, un PARC uimitor unde veti gasi copaci, flori rare .

Un peisaj coborat din RAI. CAMERELE MASTER VILLA au spatii verzi, flori si fantani.

PARCUL ofera zone de relaxare unde veti bea cafea cu cel mai dulce gust. Fructe exotice prajiturele branzeturi fine cu astea se vor delecta fericitii oaspeti ce vor participa la nunta MONICAI cu LIVIU.

In PARC se organizeaza diverse evenimente speciale. VILLA este asezata in centrul orasului FLORENTA.

VILLA este dotatasi cu o parcare privata si de aici veti avea acces la mijloacele de transport in comun.

Proprietara DUCESA DE AOSTA s-a ocupat de aducerea unor pomi fructiferi precum maslini, portocali, lamai,pomi fructiferi , flori de glicina si arbori milenari.

PARCUL vilei incepe din varful dealurilor cu vedere la VILLA AGAPE si se termina la VILLA GALILLEO.

De aici aveti vedere la BASILICA SAN MINU AL MONTE si PIAZZOLA MICHELANGELO

Ar fi pacat ca oaspetii sa nu isi rezerve timp sa viziteze minunatele locuri . CUM sa ratezi UN APUS DE SOARE de pe dealurile FLORENTEI

Nu se paote sa nu aflati despre ISTORIA VILEI AGAPE din FLORENTA.

pareri villa agape florenta cazare de lux in italia

Mergem in anul 1469 si va spun ca atunci VILLA apartinea LUI BARTOLOMEO DI MATTEO.

In 1472 vila a trecut in proprietatea unui calugar din SAO PAOLO DE PINTI..

In 1547 vila a intrat in posesia JACOPO DI RAFFAELLO DEL MONTE. In 1602 vila a trecut in propriettaea lui GIULIANO DI FILIPPO ARRRIGHETI.

Acest proprietar va da denumirea VILEI- VILLA ARRIGHETI si asa va ramane o lunga perioada de timp aproape de zilele noastre.

DUCESAANA D'ORLEANS s-a ocupat de designul villei.n 1948 vila a fost cumparata de la DOAMNA CLAYDIF fiica lui G MACLEAN.

Aceasta doamna a dotat vila cu arbori. In 1968 DUCESA D ORLA a daruit spendida vila SURORILOR STABILITE IN CARITATE.

SURORILE au pastrata spiritualitatea s-au ingrijit sa intretina splendidul loc.

ACESTE SURORI au schimbat denumirea villei din VILLA ARRIGHETI in VILLA AGAPE.

AGAPE inseamna BANCHET si vine din limba greaca. SURORILE DE CARITATE au avut privilegiul de a locui la villa ARRIGHETI mai apoi VILLA AGAPE pana la sfarsitul anului 2014.

In 2015 vila este cumoaratat de proprieatrul carae a dorit sa mentina stralucirea vilei si a transformat-o intr-un HOTEL HOTEL VILLA AGAPE.

Au inceput si lucrari de restaurare s-a lucrat la consolidarea villei s-au aranjat gradinile a fost adus aerul NOU, MODERN ce merge de minune cu trecutul vilei cu obiectelel de design.

SUNT 31 de locuri in HOTEL VILLA AGAPE. EXISTA CAMERE SUITE, CAMERE DOUBLE si 4 APARTAMENTE.

Camer spatioase de la 10 metri patrati incolo. Atentie la detalii toate obiectele din camere sunt opera celor mai iscusiti designeri.

Si PRETIRILE SUNT PE MASUTA dar ganditi-va ca aveti privlegiu rara de a sta intr-o resedinta de epoca cu accenye moderne.

Camerele au deschidere spre grădini si parc. Sunt dotate cu minibar, uscător de par , halate de baie , prosoape si fine.

TOTUL ESTE MAI MULT CA PERFECT MONICA BÂRLĂDEANU va petrece împreun cu sotul la NUNTA LOR intr-un LOC SPECIAL.

LE URAM CASA DE PIATRA si ne bucuram ca MONICA si-a găsit jumătatea BĂRBATUL care i-a readus bucuria in priviri si zâmbetul pe buze.

Speram sa avem imagini de ea aceasta NUNTA SPECTACULOASA. SA O VEDEM pe MONICA BÂRLĂDEANU MIREASA.

Aproape sigur ca MIRII isi vor petrece si LUNA DE MIERE in ITALIA. Si sigur vor reveni la aniversarea de 1 ani si apoi următorii la VILLA AGAPE din FLORENTA.

CE mireasa poate spune ca locatia unde s-a tinut NUNTA e desăvârșită precum FRUMUSEȚEA UNEI FLORI RARE?
MAI POTI CITI