URTICA GEL Weleda pareri forumuri gel calmant pentru piele iritata. Prospect, beneficii si mod de utilizare.

Păreri forumuri cu recomandări și recenzii despre URTICA GEL Weleda pentru calmare, netezire, revitalizare, împotriva inflamaţiilor. 

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre URTICA GEL Weleda și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Opinii Negative- 0,53
3. Sentiment Neutru - 0,50

Un scor peste media de 0,50 arată o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,70 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor, astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Am observat ca multi din cei care au utilizat URTICA GEL Weleda, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.

Pentru alții, URTICA GEL Weleda a funcționat cel mai bine și din acest motiv recomandă să îl încerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine. Ține cont că aceste păreri au o încărcătură mare de subiectivism.

Weleda Urtica Gel gel calmant pentru piele iritata pareri forum am folosit

Descriere si informatii URTICA GEL Weleda

Caracteristici si beneficii:

  • calmează și înviorează pielea
  • redă pielii confortul și vitalitatea
  • tratează și regenerează
  • calmează pielea după bronzare
  • are efect răcoritor

Cum se utilizează:

Se aplică produsul pe pielea curată și se masează ușor, până la absorbția completă. Se utilizează după cum este necesar. 


Weleda Cosmetics este o companie farmaceutică elvețiană cu o tradiție de aproape nouăzeci de ani. Brandul a fost înființat în anul 1921 ca laborator farmaceutic, iar astăzi este cel mai mare producător de medicamente naturiste și produse cosmetice naturale BIO pure din lume. 

Scopul produselor Weleda este de a sprijini și restabili sănătatea umană. Prin divizia „În armonie cu omul și natura”, brandul Weleda se străduiește să producă cât mai multe variante ecologice.
MAI POTI CITI