PARERI LE PARFUM ROYAL plus SET CADOU de la designerul libanez ELIE SAAB rochii si parfumuri pentru cei bogati

Am cautat pe forumuri despre parfumul LE PARFUM ROYAL ELIE SAAB si am observat ca este un parfum foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.

Mai sunt unii care sunt de părere că e  LE PARFUM ROYAL un parfum de dama prea puternic, însă nouă nu mi se pare. 

Suntem de părere că parfumul  LE PARFUM ROYAL Elie Saab are un miros echilibrat perfect între rafinament, eleganță și originalitate. 

Nu se poate sa nu fi auzit de designer- ul de fashion ELE SAAB libanezul care a revolutionat in ORIENTUL MIJLOCIU cel care creeaza rochii pentru femei, rochii dar si parfumuri menite sa faca O FEMEIE FRUMOASA.

ELIE SAAB a creat prima sa rochie pentru o sora mai mica la varsta de 9 ani. A crescut intr-o familie cu preocupari legate de industria modei. La 18 ani isi deschide propria sa casa de moda.

elie-saab-le-parfum-royal-eau-de-parfum-pentru-femei pareri forum am folosit

La 18 ani incepe sa creeze rochii dorite de VEDETE si familii regale din ORIENTUL MIJLOCIU.

In 2011 parfumul sau LE PARFUM a fost declarat cel mai bun parfum in ANGLIA si premiat de FRAGRANCE AWARDS.

Cine nu viseaza la o rochie creata de ELE SAAB? Rochiile sale de MIREASA sunt absolut superbe venite dintr-o tara a povestilor care se transforma in realitate.

ELIE SAAB a devenit unul dintre cei mai faimosi designeri si parfumieri. In prezent isi petrece timpul intre PARIS si orasul natal.

ELIE SAAB are o divizie a PARFUMURILOR DE LUX, REGALE. Din aceasta categorie a parfumurilor de lux face parte si parfumul LE PARFUM ROYAL.

LE PARFUM ROYAL este un PARFUM REGAL creat de o doamna parfumiera MAIA LERMONT.

NOTE DE VARF : MANDARINE

NOTE DE INIMA: TRANDAFIR EXTRAS din portocala amara

NOTE DE BAZA: LEMN DE SANTAL, PACHIOULI, VANILIE cu note delicate picante.

NOTE de ambra , lemn de santal, pachiouli, portocale si vanilie? O combinatie ametitoare menita sa inspire la descoperiri interioare.

UN PARFUM REGAL dedicat FEMEILOR INDRAZNETE,DORNICE DE EXPLORARI care iubesc libertatea.

Il gasiti intr-un ambalaj deosebit albastru inchis o culoare ametitoare la fel ca si parfumul delicat intr-o sticluta de 90 de ml.

Pe langa LE PARFUM ROYAL de la ELE SAAB mai gasiti in magazine UN SET format dintr-un parfum de la ELE SAAB si O CREMA DE CORP un cadou care va va bucura.

SETUL CADOU contine un parfum cu arome lemnoase.


ELIE SAAB se declara un IUBITOR si ADMIRATOR al FEMEILOR ADEVARATE.

"I LOVE WOMEN ,WOMENGLY."

SPUI ,ELIE SAAB spui parfumuri create de un barbat care iubeste FEMEIA eleganta, parfumata, misterioasa libera in spirit si in simtiri.

HAIDEȚI doamnelor e vremea sa ne simtim ca niste ÎMPĂRĂTESE. ELIE SAAB a creat parfumuri divine e pacat sa nu ai in colectia ta de parfumuri macar un parfum de LUX.

INCERCATI PARFUMUL LE PARFUM ROYAL.
MAI POTI CITI