Păreri CREMĂ DE CURĂȚARE Women’s Daily Cleanser me today forum produse cu 93% ingrediente naturale

Să ne facem o părere despre Crema de curățare Women's Daily me today un produs cosmetic inovator și de ultimă generație care pe forumuri beneficiază de recenzii bune de peste 4,4 stele, majoritatea clientelor apreciind pozitiv faptul ca are în compoziție peste 93% ingrediente naturale.

Fabricată în Noua Zeelandă, CREMA DE CURĂȚARE Women’s Daily Cleanser me today, curăță în profunzime, hrănește și hidratează din plin tenul. 

Formula de bază a acestui cleanser conține 9 nutrienți esențiali care susțin sănătatea pielii: ginkgo biloba, sâmburi de struguri, merșior, coenzima Q10, vitaminele C, E, A, B3 și B5.

Pe lângă acțiunea de curățare, hrănire și catifelare a pielii, crema Women's Daily Cleanser îți asigură o experiență senzorială plăcută.

Gama de produse cosmetice Women’s Daily de la me | today  este îmbogățită cu 9 nutrienți esențiali pentru hrănirea și hidratarea pielii în profunzime.

Crema de curățare Women's Daily 100ml Apiland pareri forum am folosit

• Extractul natural de Ginkgo Biloba, sâmburii de struguri și merișorul sunt surse importante de vitamine și acizi grași esențiali care hrănesc tenul și sporesc în mod vizibil strălucirea acestuia.

• Antioxidanții puternici precum coenzima Q10, vitaminele C și E mențin aspectul tânăr al pielii și luptă eficient împotriva semnelor vizibile ale îmbătrânirii tenului.

• Vitaminele A, B3 și B5 întăresc bariera naturală de protecție a epidermei, reduc hiperpigmentarea și hidratează pielea matură.

Mod de utilizare

Masează ușor pe față apoi clătește cu apă călduță. Utilizează zilnic, dimineața și seara.


Contraindicații și efecte secundare

Înainte de utilizare se recomandă testarea pe o suprafață mică a pielii. 

În caz de iritație clătește imediat și întrerupe utilizarea. 

În cazul puțin probabil al unei reacții alergice, adresează-te medicului.
MAI POTI CITI