EROL GEDIK biografie, varsta, seriale, MURAT din serialul DRAGA MAMA

starshiners.ro
WIKI Erol Gedik, biografia, vârsta, înălțimea, Instagram @erolgedik

Actorul pe numele întreg EROL CIHANGIR GEDIK va juca rolul personajului masculin principal MURAT in serialul" DRAGA MAMA".

EROL GEDIK va face echipa cu actrita principala SELIN SEZGIN cea care da viata personajului ZEYNEP /CEMRE rol dublu.

Un rol dublu care dovedește maturitatea actriței care va da viata celor doua surori gemene despărțire la naștere care nici macar nu stiau UNA DE ALTA.

O interpretare impresionantă alături de actrița copil GECE ISIK DEMIRAL cea care o interpretează pe micuta fetita.

EROL GEDIK a reușit sa ajungă la inima publicului si a criticilor in ciuda faptului ca nu are studii de actorie.

Erol Cihangir Gedik wiki biografie varsta

A absolvit Facultatea de EDUCAȚIE FIZICA SI SPORT SI MAI APOI A LUAT LECȚII DE ACTORIE CU ACTORII ALTAN si VAHIDE GORDUM.

EROL este un tip sportiv si nu concepe viata fara sa facă sport. Practica sporturi de iarna de la snowboard , kiteboarding vara si este interesat si de sporturi de contact.

Iubeste natura si calatoriile natura face fotografii in natura si pescuieste. Indragostit de caini indeosebi are mai multi catei acasa.

Iubește copiii pasionat de istorie bun camarad. Isi tine iubita ascunsa nu stim cine este ea si nici vorba de iubiri din trecut.

Pastreaza o discretie totala cand vine vorba de viata personala.

S-a născut la ISTANBUL la 15 august 1990. In alte cautari ziua de nastere apare 24 septembrie 1990. Masoara 1,84 cm inaltime.

Sa vedem filmografia actorului.

FILMOGRAFIE EROL GEDIK

2022- CANIM ANNEM /DRAGA MAMA- MURAT

2021- A MIRACLE- BARIS

2020= I LOVE COINCIDENCES

2019- HER YERDE SEN-ARDA

2019- EN TODAS PARTS , TU

2019- DR. MIRACLE

2018- THE PROTECTOR pe NETFLIX l-a avut partener pe CAGATAY ULUSOY si a jucat 4 sezoane-MURAT

2017- KAN KARDESHER-BERKE

2014- ONLY YOU

2014- KURT SEYIT VE SURA- SERGIE

2014-SENDACE SEN

2013- TATAR RAMAZAN : BEN BU BAZARIM- DR. ARIF

2011- HERSEYE RAGMEN-NUSRET

2010- KUCUK SIRLAR-KASHAN

2010- CEHENNEM 3 D

2003- BIZIM KONAK-TARIK

Profesorul de sport devenit actor gratie talentului s-a adaptat in lumea showbizului din TURCIA.

A căpătat faima gratie serialelor care s-au difuzat in străinătate si mai ales gratie serialului cu CAGATAY ULUSOY - THE PROTECTOR.

Are un fan club semn ca este prețuit. Se simte bine in compania cateilor sa și a naturii. Fiecare vacanta a lui EROL GEDIK pare o noua experiență pe care o savureaza din plin.

Sie sa gateasca si savurează din plin mancarurile in compania prietenilor.

Îndrăgostit de arta foto imortalizeaza peisajele, marea si plajele. O combinatie de ACTOR si SPORTIV.

Îl vom vedea in rolul lui MURAT in serialul "DRAGA MAMA".

Ne va impresiona rolul lui acela al unui tata devotat care face orice pentru fetita lui. SUCCES pe mai departe, EROL GEDIK!