Ștefania Stănilă biografie, wiki, vârstă, înălțime, iubit și Instagram

Vezi care este biografia Ștefania Stănilă  (zodia Capricorn) și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are Ștefania Stănilă, care este anul nașterii (27 decembrie 1997, vârsta 24 de ani) și dacă are un iubit. Wiki cine este si care sunt cele mai interesante poze cu Ștefania Stănilă  de pe pagina ei de Instagram

Ștefania Stănilă este prima dintre “Faimoase” care va ajunge la Survivor ProTV 2022. Aceasta este campioană la gimnastică și are multe diplome și medalii cucerite la diverse întreceri de profil din țară și străinătate.

Wiki: Ștefania Stănilă, s-a născut la Aninoasa și s-a lansat în gimnastica de performanță la clubul CSN Cetate Deva.

Conform biografiei oficiale, Ștefania Stănilă a fost, la vârsta de 15 ani, cea mai tânără participantă la Campionatul Mondial din Belgia (2014), după retragerea Ralucăi Haidu. Ea a participat la bârnă și la sol. 

wiki stefania stanaila varsta inaltime si greutate de invidiat

La nivel de reprezentare cu lotul naţional, Ştefania Stănilă a obţinut medalia de argint la CE de junioare din 2012; Mondialul de senioare de la Antwerp a fost primul din cariera sa.

Ștefania Stănilă are în palmares: bronzul pe echipe și argintul la sărituri, la Bruxelles, în 2012 și aurul pe echipe, la Sofia, în 2014. 

Pe lângă aceste reușite la seniori, fosta gimnastă are în palmares și multe altele, naționale și internaționale, la juniori.

După retragerea din gimnastică, Șetfi și-a schimbat complet înfățișarea. 

Tânăra fosta gimnastă de performanță în vârstă de 24 de ani este o adevărată apariție fierbinte și va atrage cu ușurință toate privirile atat ale concurentilor cat ai ale telespectatorilor. 
MAI POTI CITI