Păreri Wella Professionals Fusion mască intensă de întinerire forum tratament păr cu vârfurile despicate

Am cautat pe forumuri și alte păreri despre Wella Professionals Fusion mască intensă de întinerire a părului fără vlagă pentru a ne asigura ca nu suntem singurii care utilizează produsul. 

Am găsit câteva discuții pe un forum de cosmetică despre mască de păr Wella Professionals Fusion și am observat ca majoritatea persoanelor erau mulțumite. Ca in orice discutie, erau si cativa nemultumiti. 

E normal sa nu fie un tratament cosmetic pentru păr potrivit pentru toti – astfel de produse pot ajuta unele persoane si pe altele nu. Mai mult de atat, trebuie sa respecti modul de utilizare. Altfel, nu poți avea așteptări la efectele dorite.

Probabil exista si persoane care au obținut rezultate și mai bune utilizând constant masca de păr Well Professional Fusion. 

Până sa ajungi sa gasesti tratamentul eficient, trebuie sa ai rabdare si sa fii dispusa sa investesti destul de multi bani pe astfel de produse cosmetice, care de cele mai multe ori nu sunt si cele mai ieftine. 

wella-professionals-fusion-masca-intensa-de-intinerire_pareri forum am folosit

Informații și recomandări masca de păr Wella Professionals Fusion

Masca de tratament intens de revitalizare Wella Professionals Fusion regenerează părul în profunzime, îi repară structura și, datorită tehnologiei SilkSteel, întărește cuticula. 

După doar câteva spălări, părul dvs. devine mai puternic și mai strălucitor.

Caracteristici și proprietăți terapeutice:

  • regenerează în profunzime părul, pe întreaga sa lungime
  • hidratează părul și îi furnizează nutriția necesară
  • acționează în profunzimea cuticulei
  • lasă părul neted și lucios
  • reface structura părului
  • întărește firul de părIngrediente active compoziție: tehnologia SilkSteel - o combinație de aminoacizi din mătase cu lipide micronizate, care penetrează cuticula, regenerează fibra părului și previne deteriorarea sa

Mod corect de aplicare:

Spălați părul cu șamponul și stoarceți apa din el cu degetele. 

Luați în palmă o cantitate de mască și întindeți-o uniform, pe toată lungimea părului. 

Lăsați 5-10 minute să acționeze și clătiți cu apă din abundență.
MAI POTI CITI