Păreri TRESemmé Biotin + Repair 7 forum mască regeneratoare pentru părul deteriorat

Păreri despre TRESemmé Biotin + Repair 7 forum mască regeneratoare pentru păr degradat extrase din opiniile de pe forumurile cu  recenzii despre cele mai bune sampoane tresemme pareri, sampon tresemme keratina am folosit, masca de par tresemme opinii, balsam de par tresemme cat timp se foloseste.

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre mască pentru păr degradat TRESemmé Biotin + Repair 7 Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general multumiti de aceasta.

Cu toate astea, sunt si câteva persoane care spun ca au încercat alte produse care au funcționat mai eficient.

Descriere și informații TRESemmé Biotin + Repair 7

Oferiți-i o doză serioasă de îngrijire, cu masca regeneratoare pentru păr, Biotin + Repair 7. De la prima aplicare, această mască repară vizibil până la 7 tipuri de deteriorare a părului, cauzată de vopsire, de netezire cu placa, de pieptănare, de împletire, de uscare prin suflare, de ondulare sau de decolorare.

Masca Tresemmé Biotin + Repair pătrunde în cuticule, pentru a regenera și a întări șuvițele de păr degradate, nu doar din interior, ci și din exterior. În plus, combate ruperea părului și despicarea vârfurilor. 

Datorită compoziției inovatoare, cu complexul Biotin & Pro-Bond, masca regenerează fiecare cuticulă a părului, conferindu-i forță și netezimi de mătase, imediat după prima utilizare.

tresemme-biotin-repair-7-masca-regeneratoare-pentru-parul-deteriorat_pareri forumuri

Caracteristici și beneficii:

• repară vizibil 7 tipuri de deteriorări ale părului, la o singură spălare

• lasă părul neted și lucios

• protejează părul la coafările ulterioare

• îngrijirea perfectă pentru părul uscat și deteriorat

• potrivit pentru părul vopsit


Ingrediente active compoziție: complex Biotin & Pro-Bond – fortifică părul din interior și din exterior

Mod corect de aplicare:

După spălarea părului cu șampon, stoarceți-l delicat de apă și aplicați o cantitate suficientă de balsam Tresemmé Biotin + Repair 7, de la jumătatea lungimii părului până la vârfuri. 

Pieptănați părul pentru a întinde produsul peste tot. Lăsați masca să acționeze 3–4 minute, apoi clătiți foarte bine cu apă.

Pentru o rutină de regenerare țintită a părului deteriorat, folosiți și șamponul, balsamul și sprayul protector din gama Biotin + Repair 7.
MAI POTI CITI