Păreri Spray pentru Rădăcini crescute Alfaparf Milano: ajută la menținerea culorii

Păreri despre Spray Colorant pentru Rădăcini - Alfaparf Milano Invisible Root extrase din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre spray pentru radacini albe, Loreal spray radacini alternative, Spray opsea de par pentru rădăcini cine a folosit.

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre Spray Colorant pentru Rădăcini Alfaparf Milano. Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general multumiti de acesta.

Cu toate astea, sunt si câteva persoane care spun ca au încercat alte produse care au funcționat mai eficient.

Pentru alții, Spray Colorant pentru Radacini Alfaparf Milano  a funcționat cel mai bine si din acest motiv recomanda să il incerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru nevoile tale. Tine cont ca aceste păreri au o încărcătură mare de subiectivism.

spray pentru radacini crescute Alfaparf Milano Invisible Root pareri forum

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite soluționare sistematică.

Tu ai incercat Spray-ul Colorant pentru Radacini Alfaparf Milano și te-a ajutat?

Spray Colorant pentru Radacini - Alfaparf Milano Invisible Root, nuanta Cold Brown, 75 ml: spray colorant pentru reimprospatarea rădăcinilor crescute. 

Are la baza o formula vegana, fără parafina sau uleiuri minerale si fără parfum. Acoperă instant si eficient chiar si rădăcinile crescute mult. 

Se usuca foarte rapid, fără a lăsa reziduuri si rezista pana la următoarea spălare. Acopera chiar si firele albe, fiind potrivit pentru toate tipurile de par.


De asemenea, este ideal pentru acoperirea rapida a unor zone mari de radacini crecute, sau pentru carari (centrale sau laterale).

Mod de utilizare

Înainte de utilizare se acopera umerii cu un prosop inchis la culoare. 

Se agita foarte bine recipientul si se pulverizeaza de la o distanta de aproximativ 20-30 de cm pe parul uscat (a nu se pulveriza prea mult produs intr-o singura zona), apoi se distribuie uniform.
MAI POTI CITI