Păreri Lakme Deep Care Sampon, Balsam, Tratament și Serum set cadou reparator pentru păr uscat degradat

Am căutat pe forumuri mai multe păreri despre Lakme, Deep Care Sampon 1000 ml + Balsam 1000 ml + Tratament 1000 ml + Serum 100 ml set cadou pentru repararea părului uscat și degradat. 

Am observat ca majoritatea clienților au fost mulțumiți de proprietățile terapeutice ale produselor Lakme, Deep Care, utilizarea acestora în mod constant ajutându-i să-și rezolve probleme legate de părul uscat și cu tendințe de degradare.

Părerile clienților au apreciat pozitiv faptul că tratamentul Lakme, Deep Care reface din interior structura firului de păr și repară legăturile degradate astfel părul devine moale, maleabil și are o rezistență sporită.

Informații despre setul cadou reparator Lakme, Deep Care Sampon 1000 ml + Balsam 1000 ml + Tratament 1000 ml + Serum 100 ml

Lakme, Deep Care pareri sampon balsam masca pentru par uscat si degradat
1)  Mască reparatoare pentru păr degradat Lakme, Deep Care 1000 ml

Mască tratament fortifiant pentru părul uscat degradat formulată cu FiberHance, un derivat natural din boabe de porumb și ulei organic de Abyssinia.

Uleiul organic de Abyssinia provine din Etiopia și este un ulei 100% vegetal biodegradabil. Are calități nutritive deosebite ce sporesc elasticitatea și strălucirea firului de păr. Creează un strat delicat protector ce oferă flexibilitatea și în timp asigură rezitență sporită la rupere.

2) Serum reparator pentru păr uscat degradat Lakme, Deep Care 100 ml

Serum ulei reparator pentru părul uscat degradat formulat cu FiberHance, un derivat natural din boabe de porumb și ulei organic de Abyssinia.

Repară și protejează vârfurile degradate. Creează o barieră protectoare fină. Părul devine moale la atingere și capătă o strălucire extraordinară.


3) Balsam pentru păr uscat degradat Lakme, Deep Care 1000 ml

Balsam reparator pentru părul uscat degradat formulat cu FiberHance

FiberHance, derivatul natural din boabe de porumb, este un ingredient activ de mărime redusă ce poate astfel pătrunde adânc în cortexul fibrei capilare. 

Reface din interior structura firului de păr și repară legăturile degradate. Părul devine moale, maleabil și are o rezistență sporită.
MAI POTI CITI