Noi promoții Decathlon Romania la Bocanci si Ghete de drumeție pentru iubitorii de mișcare în natură

Oamenii fac drumeții pentru plăcerea de a fi afară. Ei fac drumeții din pofta de sport, deoarece efortul fizic este revigorant, dar și pentru a promova o mai bună sănătate cardiovasculară.

Ei fac drumeții pentru a accesa locuri frumoase care nu pot fi văzute de pe scaunul unei mașini. Ei fac chiar drumeții pentru a petrece mai multe nopți în locații sălbatice și îndepărtate!

O parte din ceea ce atrage oamenii la drumeții, precum și la sport, este comunitatea care este construită în jurul fiecărei activități. Principalul lucru despre comunitățile iubitorilor de drumeții este că reprezintă un suport mai dezvoltat decât multe alte comunități sportive.

Te-ai întrebat vreodată ce te face să mergi pe poteci din nou și din nou? 

Când decideți să vă petreceți timpul în aer liber, există probabil o combinație între o dragoste pasională pentru natură și dorința de a te bucura de beneficiile pentru sănătate oferite de mișcare.

Drumețiile regulate sunt o modalitate uimitoare de a reduce stresul. De aceea, provocarea unei excursii poate face minuni dacă te simți stresat și ai pofta de sport.

pareri ghete si bocanci drumetie forum decathlon

Când te plimbi în aer liber, departe de stilul de viață aglomerat al orașului, vei simți că spiritul tău se eliberează, iar pofta de sport și de viață va veni spontan.

Plimbarea prin natură este un exercițiu atât de încântător încât îți face creierul să se relaxeze și să se desprindă de aspectele problematice ale vieții tale.

Mersul în sine este o modalitate grozavă dacă doriți să vă îmbunătățiți starea de spirit într-o anumită zi sau dacă doriți să vă oferiți puțin mai multă fericire adevărată. Drumețiile sunt uimitoare în a imprima o evoluție pozitivă pentru viața ta.

Dar pentru a te bucura în mod relaxat de toate beneficiile drumețiilor în natură, ai nevoie de un echipament cât mai bun, de calitate și care să îți satisfacă toate nevoile.

De aceea Decathlon România se concentrează pe modul în care poate oferi echipament sportiv la cel mai bun raport calitate – preț și îți oferă în această perioadă a anului o bogata gama de Bocanci si Ghete drumeție, produse ideale pentru toate gusturile și nevoile.

Iată trei din produsele de drumeție care ne-au atras atenția.

1) Ghete Mid călduroase impermeabile drumeţie pe zăpadă SH100 Warm Damă

Produs conceput pentru drumeție pe zăpadă, practicare ocazională. Ideal pentru zăpadă bătătorită.

Călduroase şi impermeabile, cu talpă Snowcontact din cauciuc, pentru aderenţă bună. Asigură confort în timpul drumeției pe zăpadă bătătorită.


pareri gehete drumetie dama forum

2) Cizme impermeabile călduroase iarnă/ drumeţie pe zăpadă SH500 X-WARM Gri Damă

Produs conceput pentru drumeție pe zăpadă/ vreme rece. Menţin căldura şi pielea uscată. Cizme 100% etanșe. Ușor de încălțat, cu ajutorul benzilor cu arici.

Cizme călduroase şi impermeabile, până la 2/3 din înălţimea lor, uşor de încălţat, datorită fermoarului lateral. Talpa snowcontact asigură un grip bun pe zăpadă.


3) Bocanci Impermeabili Drumeţie Munte MH500 Mărimile 28-39 Gri-Albastru Băieți

Cei mai tehnici bocanci din gamă! Talpa oferă o aderență excelentă, fața întărită din piele asigură susținere optimă, iar membrana impermeabilă menține pielea uscată.


Bocanci Impermeabili Drumetie munte marimi pentru baieti

Și nu uita.... odată ce ești corect încălțat, îți poți ridica privirea pentru a admira în liniște frumusețea peisajelor!
MAI POTI CITI