Mascara Lovren Long Experience păreri forumuri rimeluri pentru alungire și curbare

Am cautat mai multe păreri pe forumuri si am constatat faptul ca Mascara Lovren Long Experience Blackn este un produs cosmetic de calitate, bun si ieftin, majoritatea persoanelor il recomanda cu încredere.

Mai mult de 66% dintre recenzori au evaluat pozitiv și alte produse cosmetice pentru brand-ul de cosmetice LOVREN. Acest scor se încadrează intr-un interval acceptabil si nu pare sa afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest produs cosmetic original si ieftin.

Produsele cosmetice LOVREN imbina mai multi factori pentru a livra pe piață produse de o calitate ridicata mizand pe un mixt intre cercetare, inovare, atentia la ambalajele produselor precum si costurile de productie, in vederea livrării unui produs final care sa care sa echivaleze calitate – costuri. Consumatorii au ocazia să cumpere un produs cosmetic modern și invovativ la un preț foarte competitiv.

pareri forum Mascara Lovren Long Experience cine a folosit

LOVREN mizeaza pe garantia calitatii produselor fabricate in Italia. Acestia ofera clientilor produse de provenienta certificate si testate. Made in Italy – primul lucru pe care mizeaza fiind GRANTIA PENTRU CALITATEA PRODUSELOR.

Informații despre Mascara Lovren Long Experience Black, negru, 10ml

Este un Rimel 2 in 1, cu efect de alungire si curbare, de lunga durata si rezistent la apa.

Formula speciala cu film-former si polimeri ajuta genele sa se curbeze si confera o acoperire perfecta, pentru un machiaj durabil, profund si seducator.

Are o aplicare simpla si rapida, datorita periei ondulate, cu fibre semi-rigide curbate ce separa individual fiecare geana, fara sa incarce si sa lipeasca.  


Datorita texturii sale cremoase, rimelul M2 ofera alungire si volum uimitor chiar si celor mai scurte fire si atinge pana si cele mai dificile colturi, datorita aplicatorului special, cu fibre patrate de lungime medie.

Are o culoare negru intens ce confera ochilor atractivitate si expresivitate. Peria se rasuceste, alungeste si separa individual fiecare geana, fără sa incarce si sa lipeasca.

Mod de utilizare: Se aplica pe gene, de la rădăcini spre varfuri. Pentru un plus de intensitate, se aplica mai multe straturi.
MAI POTI CITI