Cele mai bune OJE CUPIO Semipermanente păreri forumuri cele mai noi trenduri in domeniul manichiurii

Baza oja semipermanenta Cupio păreri, Oja semipermanenta Cupio forum reduceri, Nuante de oja semipermanenta, Oja semipermanenta 3 in 1 Cupio, Paleta culori oja semipermanenta Cupio

1. Cupio Oja semipermanenta To Go! - recenzii 79% pozitive

Special creata pentru a satisface nevoie tuturor femeilor gama de oje semipermanente Cupio To go! include culori variate cu texturi diferite. Intre cele peste 400 de nuante disponibile vei gasi atat culori mate cat si culori cu particule de sidef sau granule cu glitter. 

In functie de personalitatea si preferințele tale din gama Cupio To go! poti alege oje semipermanente in culori pastel clasice neon si multe alte nuante vibrante care respecta cele mai noi trenduri in domeniul manichiurii. 

Cupio Oja semipermanenta To Go! White Lilac 15ml este creata de profesionisti pentru saloanele de infrumusetare dar si pentru uz personal. Cupio Oja semipermanenta To Go! White Lilac 15ml asigura o acoperire perfecta si de durata. 

Mod de aplicare: Se pregateste unghia naturala dupa metoda standard (se da forma unghiilor se imping si se indeparteaza cuticulele apoi se indeparteaza luciul unghiei naturale cu o pila buffer).

pareri forum Paleta nuante culori oja semipermanenta cupio

2. Cupio Oja semipermanenta To Go! Off White 15ml - recenzii 77% pozitive

Cupio Oja semipermanenta To Go! Off White 15ml asigura o acoperire perfecta si de durata. 

Caracteristici: Ojele semipermanente Cupio To go! imbina usurinta aplicarii unui lac de unghii cu rezistenta unui gel UV. Asigura o rezistenta de pana la 4-6 saptamani pe unghii.

In functie de necesitate culorile se pot aplica într-unul sau doua straturi. Toate culorile se pot folosi atat la aplicarea clasica a ojei semipermanente cat si la aplicarea cu apex.Sunt compatibile si in formulele de lucru combinate. 

Se pot aplica cu succes si pe manichiurile lucrate cu acryl sau gel cu condiția ca gelul de finish folosit sa fie unul flexibil.Sunt ideale atat pentru aplicarea profesionala de salon cat si pentru femeile ce prefera sa isi faca singure manichiura acasa. 

Mod de aplicare: Se pregateste unghia naturala dupa metoda standard (se da forma unghiilor se imping si se indeparteaza cuticulele apoi se indeparteaza luciul unghiei naturale cu o pila buffer)


3. Cupio Oja semipermanenta To Go! Pure Honey 15ml - recenzii 76% pozitive

Honey Collection: o colectie dulce de culori delicate cu baze fin colorate translucide imbogatite cu fulgi stralucitori pentru un efect Glam. 

Cupio Oja semipermanenta To Go! Pure Honey 15ml este creata de profesionisti pentru saloanele de infrumusetare dar si pentru uz personal. 

Cupio Oja semipermanenta To Go! Pure Honey 15ml se poate aplica ca si culoare de efect atat pe manichiurile cu oja semipermanenta cat si pe manichiurile cu gel. 

Toate culorile se pot folosi atat la aplicarea clasica a ojei semipermanente cat si la aplicarea cu apex.Sunt compatibile si in formulele de lucru combinate. 

Se pot aplica cu succes si pe manichiurile lucrate cu acryl sau gel cu conditia ca gelul de finish folosit sa fie unul flexibil.Sunt ideale atat pentru aplicarea profesionala de salon cat si pentru femeile ce prefera sa isi faca singure manichiura acasa. "

4) Cupio Oja semipermanenta To Go! Sunflower Honey 15ml - recenzii 73% pozitive

Honey Collection: o colectie dulce de culori delicate cu baze fin colorate translucide imbogatite cu fulgi stralucitori pentru un efect Glam. 

Cupio Oja semipermanenta To Go! Sunflower Honey 15ml este creata de profesionisti pentru saloanele de infrumusetare dar si pentru uz personal. 

Cupio Oja semipermanenta To Go! Sunflower Honey 15ml se poate aplica ca si culoare de efect atat pe manichiurile cu oja semipermanenta cat si pe manichiurile cu gel. 

5) Cupio Oja semipermanenta To Go! Sweet Honey 15ml -recenzii 73% pozitive

Honey Collection: o colectie dulce de culori delicate cu baze fin colorate translucide imbogatite cu fulgi stralucitori pentru un efect Glam. 

Cupio Oja semipermanenta To Go! Sweet Honey 15ml este creata de profesionisti pentru saloanele de infrumusetare dar si pentru uz personal. 

Cupio Oja semipermanenta To Go! Sweet Honey 15ml se poate aplica ca si culoare de efect atat pe manichiurile cu oja semipermanenta cat si pe manichiurile cu gel. 

Daca se aplica inainte de finish colectia Honey se pensuleaza cu atentie pentru a aplatiza fulgii din continut. 
MAI POTI CITI