RidSTOP ULTRA păreri forum produse ELADERM - crema intensiva antirid pentru ten, gat si decolteu

Astăzi vă invităm să ne facem o părere despre noua crema antirid RidSTOP ULTRA de la ELADERM, un produs cosmetic cu recenzii bune pe forumuri și care care contine ăn compoziție 8 ingrediente antirid cu studii de eficienta plus al 9-lea ingredient-cheie: ceara de albine.

Evaluare păreri forum, opinii și recenzii cremă RidSTOP ULTRA  ELADERM

♦ Utilitatea produsului cosmetic: 4,51 din 5
♦ Funcționează produsul cosmetic așa cum este descris în prospect: 4,47 din 5
♦ Este produsul cosmetic ușor de utilizat: 4,44 din 5
♦ Este produsul cosmetic de calitate bună: 4,51 din 5
♦ Acțiune rapida: 4,41 din 5
♦ Ingrediente de calitate: 4,45 din 5

Descriere produs cosmetic 

Rezultatele complexe ale cremei RidStop Ultra se datorează urmatoarelor ingrediente:

1) Wonderage  un ingredient activ antirid extras din fructul plantei Cucurbitaceae, Siraitia grosvenorii - fructul longevitatii, folosit in medicina traditionala chinezeasca. Acesta are importante proprietati antiinflamatorii si antioxidante si raspunde in mod vizibil nevoilor pielii mature, redandu-i stralucirea naturala.

pareri ridstop ultra forum creme antirid eladerm

2) Homeostatin un ingredient activ antirid care previne si combate ridurile si care mentine pielea in conditiile optime, echilibrate, pentru ramane tanara si sanatoasa. Acest ingredient combina doua alge marine cu rol anti-imbatranire si de regenerare.

3) Gladback un activ multifunctional inovativ cu rol antirid, obtinut dintr-o fractiune purificata de Poria cocos (ciuperca), ce actioneaza asupra factorilor principali responsabili de mentinerea integritatii si tineretii pielii – acidul hialuronic si receptorii sai, colagenul si proteinele responsabile de formarea stratului cornos.

4) COLAGENUL este una dintre componentele importante ale pielii care pe langă faptul ca mentine legate toate celelalte componente, este responsabil pentru fermitatea pielii. Cu cat in organism exista o cantitate mai mica de colagen, cu atat pielea noastra arata mai imbatranita si mai ridata. 


5) Emolid CC, principiu activ emolient de ultima generatie, 100% natural, capabil sa imbunatateasca functia de bariera a pielii prin reducerea pierderii de apa transepidermice.

6) Molecule de Acid Hialuronic  hidrateaza tenul in profunzime si mentin functia naturala de bariera a pielii. Acestea au greutati moleculare diferite pentru a actiona in diferitele straturi ale pielii. Greutatile moleculare diferite ale acidului hialuronic utilizat contribuie la cresterea performantei produsului finit.

Mod de utilizare crema RidSTOP ULTRA 

Acest produs cosmetic se aplica pe fata. gat si decolteu dupa etapa de curatare a pielii. 

Recomandam aplicarea cremei RidSTOP ULTRA seara deoarece nu contine filtru de protectie solara. 

Dupa aplicarea unei cantitati optime de produs, se maseaza energic pielea pana cand crema este absorbita in totalitate. 
MAI POTI CITI