Păreri Tigi Bed Head Foxy spumă de styling pentru păr creț cu opinii bune pe forumurile de cosmetică

Am parcurs forumurile cu păreri despre Tigi Bed Head Foxy spumă de styling pentru păr creț, pentru a ne creiona o opinie despre sentimentul cumpărătorilor despre acest produs cosmetic pentru păr rebele. creț, ondulat.

Am observat că în marea lor majoritate, părerile despre spuma pentru păr creț, Tigi Bed Head Foxy exprimă mulțumirea și anticiparea clientelor care s-au bucurat de beneficiile acestui produs cosmetic.

Chiar dacă aceste păreri despre Tigi Bed Head Foxy spumă pentru păr creț au un grad ridicat de subiectivism, sentimentul principal, vizibil și incontestabil, este cel de apreciere pozitivă a produsului.

Descriere și informații despre Tigi Bed Head Foxy spumă de styling pentru păr creț

Spuma Tigi Bed Head Foxy Curls este bine potrivită pentru doamnele cu părul creț care își doresc bucle bine definite.

pareri spuma pt par cret Tigi Bed Head forum am folosit

Spuma Tigi Bed Head Foxy Curls pe lângă fatul că are grijă de fixare, protejează și hidratează părul, înmoaie și netezește firele, acestea devenind ușor de pieptănat și coafat. Poate fi folosit și pentru părul greu și lung. 

După utilizarea regulată a spumei buclele devin elastice și strălucitoare, chiar și după utilizarea unui uscător de păr, datorită protecției termice din compoziția produsului.

Rezumând, spuma de întărire TIGI Bed Head Foxy Curls conferă coafurii forma și volumul dorite.

Caracteristici:

efect de lungă durată, pe care te poți baza
nu lipește și nu încarcă părul
coafura este sub control întreaga zi

Mod de utilizare

Agitați bine înainte de utilizare, aplicați pe părul umed sau uscat și aranjați după dorință.


Despre brandul de cosmetice TIGI

Compania TIGI a fost fondată în anul 1986 de cei patru frați Mascolo – descendenții faimosului stilist italian Franco Mascolo, printre ai cărui clienți s-au numărat și legendarele actrițe Sofia Loren și Gina Lollobrigida. 

La fabricarea șampoanelor, a balsamurilor, a pastelor de modelare și a altor produse TIGI se folosesc adesea ingrediente relativ ieșite din comun. 

De exemplu, utilizând cunoștințele lor de biologie modernă, autorii colecției Catwalk Curlesque au creat aşa-numitul Catwalk Aquacomplex – un „cocteil“ unicat din apă de castraveți și extracte din diverse tipuri de alge și fenicul de mare. Acesta a devenit un hit printre femeile cu păr ondulat sau creț. 
MAI POTI CITI