Pareri Londa Professional 7/16 Vopsea permanenta violet pudrat

Catalog Londa professional permanent color Prismatic pareri forumuri Londa Professional nuanta 7/16 Vopsea permanenta violet pudrat ca la salon.

Opiniile clientilor apreciaza in mod pozitiv faptul ca Londa Professional 7/16 este o vopsea care ofera o acoperire 100% a părului grizonant, colorare pe păr închis sau blond.

Noua colectie de vopsele de par Londa Prismatic in tendinte cuprinde nuante permanente si demi-permanente pentru a realiza culori cu nuante prismatice.

Rezultate de culoare multi-dimensionale pentru părul blond închis pană la blond deschis, adăugand o nuantă de violet prismatic sau pudrat sau o nuantă rece de rose.

Londa Professional nuanta 7/16 violet pudrat este o vopsea permanenta cu formula EXTRA RICH CRÈME CU MICROSFERE VITAFLECTION, ce acopera pana la 100% parul alb, coloreaza ton pe ton, inchide si deschide pana la 2 trepte de culoare, permitand aplicarea si penetrarea optima a microsferelor in fiecare fir de par.

londa professional 7 16 vopsea permanenta

Utilizarea vopselei Londa Professional 7/16 ofera rezultate uniforme de culoare pe lungimi si varfuri, invaluie parul, il protejeaza si ii ofera stralucire.

Mod de utilizare vopsea permanenta Londa Professional 7/16:

Perfect pe părul decolorat.

Ideal pentru părul natural pe treaptă 4 /, 5 /, 6 /, 7 / și 8 / pentru a crea rezultate de culoare de blond mediu rece cu o reflexie prismatică rece de gri cenușiu și o nuanță de violet pudrat, „1” corectând subtonul de roșu / portocaliu oferind un efect rece irizat și „6” corectează subtonul de galben și adaugă nuanța de violet pudrat.


PENTRU PĂR NATURAL:

1:1 cu 6% sau 9% sau 12%

PENTRU COLORAREA PASTEL PE PĂR DECOLORAT:

1:2 cu 1.9%

PENTRU NEUTRALIZAREA SUBTONURILOR DE PORTOCALIU / GALBEN

ATETIE! Vopseaua nu vine insotită de oxidant. Oxidantul se cumpara in mod separat.
MAI POTI CITI