MASCA de par SYOSS Repair Boost pareri forum am folosit. Beneficii si mod de aplicare.

Sa ne facem o parere despre Masca de par Syoss Intensive Repair Boost pentru par uscat si deteriorat, produs cosmetic bine apreciat in recenziile de pe forumuri si magazine online unde peste 85% din cumparatori au exprimat opinii care au rating de peste 4,7 din 5 stele.

Sentimentul clientilor care au folosit Masca de par Syoss Intensive Repair Boost este important deoarece el ne arta gradul de satisfactie si multumire al acestora in eficienta si rezultatele obtinute cu acest produs cosmetic.

Ce este si pentru ce se foloseste Masca de par Syoss Intensive Repair Boost

Masca de par Syoss Intensive pentru par uscat si deteriorat are o formula de reparare intensa care hraneste si repara firul de par in profunzime, ajutand la prevenirea deteriorarii viitoare.

Beneficii si proprietati terapeutice

masca par syoss repair boost pareri forum cum se aplica

FORMULA CONCENTRATA: Formula imbogatita cu de 5 ori mai multi aminoacizi.                          
MASCA UNIVERSALA: 1 Pre samponare, 2 Balsam, 3 Masca, 4 Masca pentru noapte.                    
FORMULA DE REPARARE INTENSA: Pentru parul uscat si deteriorat.

Ingredientele naturale de inspiratie asiatica sunt combinate cu de 5 ORI MAI MULTI AMINOACIZI*, componentele naturale ale fibrei capilare, pentru a asigura performante optime, lasand un par puternic si cu aspect sanatos.

Ingrediente compozitie SYOSS Repair Boost

Aqua (apă, apă) · Alcool cetearilic · Miristat de izopropil · Clorura de behentrimoniu · Metosulfat de distearoiletil hidroxietilmoniu · Glicină · HCI de lizină · Extract de Undaria Pinnatifida · Stearamidopropil Dimetilamină · Amodimethicone · Amodimethicone · Phoxietil palmitat · Citopropil · Parfum (cetilfragrant) Acid · Clorura de cetrimoniu · Poliquaternium-37 · Carbonat de dicapril · Clorura de magneziu · Clorura de hidroxipropiltrimoniu de guar · Glicerina · Trideceth-10 · Hidroxid de sodiu · Amodimeticona/Morfolinometil Silsesquioxan Copolimer · Limonet-limonil · Limonet · Limonet · Trideceth-10 · Hidroxid de sodiu Hexyl Cinnamal · Citronellol · Alcool benzilic · Metabisulfit de sodiu


Mod de aplicare masca de par SYOSS Repair Boost

a) PRE-ȘAMPON: Pentru îngrijire ușoară. Aplicați ușor pe părul umed sau uscat și clătiți bine. Utilizați în mod regulat.

2) BALSAM: Pentru a descurca parul invalcit. Aplicați ușor pe părul umed după șamponare și clătiți bine. Utilizați în mod regulat. 

3) MASCĂ: Pentru îngrijire profundă. Aplicați ușor pe părul umed după spălare și lăsați timp de 2 până la 3 minute. Clătiți bine. Utilizați de 2-3 ori pe săptămână.

4) MASCA PENTRU NOAPTE: Pentru terapie intensiva. Aplicați o cantitate mică pe părul uscat sau uscat cu prosopul. Se lasă peste noapte și se spală a doua zi. Utilizați de 1-2 ori pe săptămână.
MAI POTI CITI