Jocul ROBLOX gratis INTERZIS copiilor de INSPECTORATELE Școlare. Recuperare cont Roblox.

ROBLOX, un joc gratis pentru PC și telefoane, care poate fi descărcat free de către oricine, inclusiv din Google Play, a ajuns să fie INTERZIS chiar și de Inspectoratele școlare din România.

De ce să nu lași copilul să joace jocul ROBLOX. Cum să îți recuperezi contul de ROBLOX. Dacă ai fost interzis de Roblox și dacă nu știi ce să faci, iată pașii pe care să îi urmezi pentru a reactiva contul de Roblox.

Când ești interzis pe Roblox, vei primi mesaje de moderare care îți pot da indicii despre motivul pentru care ai fost interzis.

Roblox este considerat a fi un joc foarte periculos pentru minori, deoarece constă în simularea unei sinucideri. 

Astfel, Poliția Română transmite cadrelor didactice să demareze în şcoli o campanie de informare care să prevină incidentele neplăcute.

roblox jocul ce este cum se joaca si de ce e interzis

Poliţia Română a primit informaţii din partea partenerilor din străinătate care controlează platforma Roblox, că în România, într-unul din jocurile de pe această platformă online de gaming care s-au traduce ca simulare a sinuciderii sunt înregistraţi şi foarte mulţi minori români, majoritatea din Bucureşti şi atunci Poliţia Română a considerat necesar să informeze Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti de existenţa acestui risc pentru copiii din sistemul de învăţământ.

Jucătorii învață să creeze și să controleze grupuri, să genereze venituri virtuale și să își publice creațiile în cadrul comunității prin capacitatea lor de a crea lumi vaste de jocuri . 

Aceste lumi variază ca tip și includ jocuri de supraviețuire, jocuri de rol și simulări de oraș, pentru a numi câteva. 

Elementul de rețea socială a jocului le permite jucătorilor să comunice, să formeze prietenii și chiar să organizeze competiții la scară largă.

Există două metode de tranzacționare în economia virtuală a Roblox. Acestea sunt monede și cărți Robux, care permit jucătorilor să achiziționeze echipamente și să obțină profit din creațiile lor prin utilizarea unui sistem de tranzacționare și schimbarea monedei, precum și prin multe alte metode și abordări de a obține profit.

În prezent, următorul pas este singura modalitate de a vă debloca contul Roblox unde este posibil să fiți interzis pe nedrept, deoarece Roblox folosește AI (inteligența artificială) pentru a semnala hărțuirea

Dacă aveți o interdicție de 1 zi pe RobLox, atunci puteți pur și simplu să așteptați, dar sunteți sfătuiți să faceți recurs împotriva acestei interdicții, deoarece încălcările repetate devin o interdicție mai dură. 

Ați reușit să vă recuperați cu succes contul Roblox interzis cu această metodă?
MAI POTI CITI