GUERLAIN AQUA Allegoria Nettare di Sole păreri forumuri, compoziție, persistență

PĂREREA CLIENTELOR DESPRE GUERLAIN AQUA  Allegoria Nettare di Sole  Eau de Toilette pentru femei păreri extrase din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre cele mai bune parfumuri florale de damă create de Guerlain:

PĂRERI POZITIVE: 0,72

PĂRERI NEGATIVE: 0,51

PĂRERI NEUTRE: 0,47

Parfumul Guerlain Aqua Allegoria Nettare di Sole a fost creat de parfumierul Thierry Wasser, căruia îi place să călătorească. În călătorii, pasiunea lui este să descopere din ce în ce mai multe ingrediente pentru parfumurile sale.

Acest parfum aparține colecției Aqua Allegoria, inspirată de cele mai frumoase grădini din lume. 

Parfumurile din această gamă Guerlain sunt pline de viață și permit bergamotei, căreia i se mai spune și „aurul verde al Calabriei”, să joace rolul principal.

Delectați-vă cu combinația de miere delicată cu prospețimea apei, care joacă rolul principal în apa de toaletă Guerlain Aqua Allegoria Nettare di Sole. 

Este aproape imposibil să nu vă îndrăgostiți de acest parfum nemaipomenit și delicat ca un nectar de miere, sunt de părere cele care au cumpărat și folosit acest parfum genial.

guerlain-aqua-allegoria-nettare-di-sole-parfum-pentru-femei-pareri-forum

Guerlain Aqua Allegoria Nettare di Sole este un parfum floral proaspăt, ce vine într-un flacon cu design inedit, cu motivul fagurelui auriu, un parfum de damă lansat în anul 2021.

Dacă sunteți curioase să aflați, despre cum miroase Aqua Allegoria Nettare di Sole, trebuie să știți că de la început, veți fi uluită de combinația nuanțelor de apă cu cele florale, reprezentate de magnolie. În compoziție veți simți și bergamota. 

După un timp scurt, un acord dulce, de miere, însoțit de inconfundabilul trandafir și de captivanta iasomie, își vor face debutul. 


Notele finale aparțin parfumului curat și ușor pudrat al moscului alb, împreună cu calda și dulcea boabă de tonka.

Rezumând, harta olfactivă a parfumului se prezintă în acest fel:

• Notele de vârf –  magnolie, bergamota, tonuri acvatice

• Note inima - Jasmine (arab), trandafir, miere

• Note baza - mosc alb, tonka

Cu o longevitate moderata si un siaj delicat, parfumul Aqua Allegoria Nettare di Sole de la Guerlain reprezintă o alegere inspirata pentru anul 2022.
MAI POTI CITI