EPILAREA PARULUI DE PE MAINI cum se face. La ce interval se face epilarea pe maini

Epilare pe maini cu lama ➢ Epilare mainilor cu epilatorul ➢ Ceara pentru epilare ➢ De la ce varsta trebuie sa te epilezi ➢ Contra epilatului pe maini ➢ La ce interval se face epilarea pe maini

Este timpul sa ne facem o parere despre parul de pe maini care de cele mai multe ori nu este epilat. Din ce cauze? Pai din mai multe motive, unul dintre ele ar fi frica femeilor de a avea un par pe maini care sa arate si mai urat dupa epilare. 

Nu toate femeile considera epilarea pe maini o necesitate, majoritatea se tem ca odata cu epilarea parului, acesta va creste in cantitati mai mari.

Exista doua moduri de indepartare a parului de pe maini: la suprafata sau de la radacina.

Metodele care indeparteaza parul doar la suprafata, rasul sau crema depilatoare, care indeparteaza doar parul vizibil pe suprafata pielii.

In timp ce metodele de epilare de la radacina, epilarea cu ajutorul aparatului electric, ceara si epilarea cu laser, indeparteaza parul cu tot cu radacina.

pareri la cat timp se face epilarea mainilor

Chiar daca ai pareri pro sau contra epilatului pe maini, te invitam sa citesti mai jos doua solutii care sunt la indemana oricui. 

Indiferent de metoda de epilare pe care o vei alege, iti spunem un secret. Dupa epilare, aplica sucul de la o lamaie pe toata suprafata epilata, si in acest fel eviti aparitia iritatiei.

Cea mai eficienta si nedureroasa procedura, ramane epilarea definitiva cu ajutorul laserului, epilare ce implica folosirea unor  produse de epilat.

ATENTIE! Utilizarea lamei (aparatului de ras) pentru epilarea mainilor ramane o alternativa pentru zilele in care te grabesti, si nu ai prea mult timp la dispozitie. rasul este considerat o metoda foarte proasta de indepartare a parului deoarece Parul reapare foarte repede, creste mai aspru si mai des.

1) Cremele depilatoare pentru epilarea mainilor

Aceste cremne sunt prietenoase si usor de folosit, si realizeaza epilatul in cel mai scurt timp posibil. Se aplica pe suprafata dorita, se lasa sa actioneze cateva minute si se indeparteaza. 

Dezavantajul principal este ca firele de par sunt eliminate doar la suprafata (fara radacina, ca in cazul epilatului cu ceara), si de aceea este necesara repetarea procedurii in 5-7 zile. 

2) Epilarea mainilor cu ceara beneficii

Epilatul cu ceara nu este un proces complicat. Ceara rece sau calda se intinde pe piele si este inlaturata dintr-o miscare cu ajutorul unei hartii. Aceasta procedura iti permite sa inlaturi parul de la radacina.

S-a demonstrat totusi, ca epilatul periodic cu ceara incetineste  cresterea parului de pe brate, epilarea efectuandu-se o data pe luna. Aceasta dizolva pur si simplu parul si il face sa creasca mai moale si mai rar.
MAI POTI CITI