Biografie KATIA PASCARIU actrita din BABARDEALA CU BUCLUC in topul celor mai buni actori din 2021

KATIA PASCARIU BIOGRAFIE, DATA NASTERII, ZODIE, IUBIT, PLANURI DE VIITOR, SECRETELE actritei nominalizate in TOP 20 cei mai buni actori in 2021 top intocmit de un critic american la NEW YORK.

Ati auzit de actrita romanca KATIA PASCARIU? Probabil ca doar cei familiarizati cu teatrul si filmele au auzit de ea.

Si sigur cei ce au vazut filmul romanesc al regizorului RADU JUDE castigator al URSULUI DE AUR in 2021.

Filmul realizat de RADU JUDE are un titlu "inselator" dar doar pentru cei ce se duc cu mintea departe intr-un fel anume. Lucrurile se schimba daca ai vazut filmul.

Filmul lui RADU JUDE se numeste "BABARDEALA CU BUCLUC SAU SEXI BALAMUC".

Eroina principala a filmului este profesoara de istorie a unei scoli pe nume EMI care se trezeste intr-o situatie imposibila si trebuie sa faca fata oprobiului public.

Personajul EMI profesoara de istorie prinde viata pe ecran cu ajutorul actritei KATIA PASCCARIU.

CINE ESTE KATIA PASCARIU?
wiki katia pascariu biografie actrita varsta studii


KATIA si-a dorit dintotdeauna sa fie artista oricat de cliseistic ar suna. Se declara SEFA CASEI. Iar parintii ei de profesie arhitecti au lasat-o si au incurajat sa isi urmeze drumul.

KATIA a trait cu teama de a nu face o alegere nepotrivita in privinta carierei si de aceea a amanat cat a putut luarea deciziei.

In clasa 12 -a a realizat ca nu mai este scapare si a inceput sa se pregateasca pentru a da admiterea la UNATC aka UNVERSITATEA DE ARTA TEATRALA SI CINEMATOGRAFICA BUCURESTI.

KATIA s-a pregatit cu profesorii MIRELA NICOLAU si FLORIN DUMITRU. A intrat din prima si e sigura ca daca nu ar fi intrat nu ar fi avut curajul sa dea admiterea si anul urmator.

Ce a gasit la FACULTATEA DE TEATRU si in anii facultatii au fost o crunta dezamagire. KATIA a declarat ca pur si simplu a fost nevoita sa SUPRAVIETUIASCA toata facultatea.

Pe langa colegi KATIA a fost surprinsa de reactia profesorilor cu care a studiat.

La sfarsitul PRIMULUI AN DE FACULTATE profesorii i-au spus KATIEI : " NU TE LASAM PE VARA, NU TE DAM AFARA DAR PUR SI SIMPLU AR FI MAI BINE SA TE GANDESTI SINGURA SA PLECI SA NU MAI REVII LA FACULTATE IN TOAMNA.

NU AI SA AJUNGI NICIODATA ACTRITA. PARI BOLNAVA SI STEARSA. "

WOW! Ce incurajari din partea profesorilor ? Ce a facut KATIA ? Nu i-a bagat in seama pur si simplu s-a incapatanat sa mearga in continuare la scoala. Ce spune KATIA despre anii petrecuti in facultate?

"ANII UNIVERSITARI MI S-AU PARUT NEUNIVERSITARI, NEACADEMICI. NU AM SIMTIT CA EXISTA VREO RESPONSABILITATE PE CARE PROFESORII SA SI-O ASUME FATA DE NOI.

AM SIMTIT CA EXISTA UN HAOS IN ORGANIZARE IN FELUL IN CARE VAD EI STUDENTII. IN FELUL IN CARE II PREGATESC.

AM SIMTIT CA FIECARE PROFESOR FACE CE VREA, CUM VREA, CAND VREA, CAND ARE CHEF.

ERA SI O PERSPECTIVA ASUPRA SECTIEI DE ACTORIE. NU ERAM PRIVITI CA NISTE OAMENI SERIOSI CARE TREBUIE SA FACA SI ALTCEVA IN AFARA ORELOR DE SCOALA.

IAR LA ORELE DE ACTORIE TREBUIA SA FII CAT MAI TUPEIST, SA SOCHEZI. SA IESI IN EVIDENTA.

SI CEEA CE E GRAV ESTE CA MULTE LUCRURI SUNT SCUZATE PENTRU CA ASA E IN ACTORIE.

SA TE EXPUI, SA TE VULNABIRIZEZI. TREBUIE MUSAI SA PROVOCI, SA FACI LUCRURI CARE PROVOACA.

ANUMITE LUCRURI NU ERAU IN ORDINE MAI ALES IN INTERACTIUNEA UMANA.

IN FACULTATE LE-AM PERCEPUT CA SEXISME SITUATII CARE MI SE PAREAU NEPOTRIVITE.

CE SA MAI ZIC DE RELATIA DINTRE ELEV SI PROFESOR? UMILINTA DIN PARTEA PROFESORILOR, NU EXISTA UN SET DE REGULI A METODELOR DE LUCRU NU ERA O NEGOCIERE."

Am insistat sa va redau exact cum a povestit KATIA gandurile ei despre anii petrecuti in facultate. ESTE O VIZIUNE CURAJOASA NU MULTI ISI ASUMA SA SPUNA CU VOCE TARE despre ce se petrece cu adevarat in cadrul UNIVERSITATII care are are scopul de a pregati viitori ARTISTI, ACTORI.

KATIA spune ca ii era ciuda profesorii nu o puteau nici macar elimina adica NU ERA BUNA NICI DE DAT AFARA?

KATIA s-a incapatanat si a SUPRAVIETUIT REALMENTE in facultate. Ce a facut dupa terminarea facultatii? S-a dus glont si s-a angajat la teatrele INDEPENDENTE.

A inceput sa militeze pentru promovarea artei , a teatrului pentru promovarea EDUCATIEI, pentru a oferi o sansa copiilor din mediile nefavorizate.

A facut o groaza de lucruri. DOVADA ca INCREDEREA IN FORTELE PROPRII A RAZBATUT in noianul de lucruri urate.

Oare ce isi spun acum profesorii KATIEI PASCARIU cand fosta lor studenta pe care au vrut sa o dea afara este NOMINALIZATA in AMERICA intr-un top al celor mai buni actori din toata lumea in 2021?

Ce spun cand ex studenta KATIA PASCARIU a jucat in filmul unui reputat regizor ca RADU JUDE care a fost rasplatit cu distinctia URSUL DE AUR 2021?

KATIA PASCARIU este ACTRITA pe care RADU JUDE a ales-o a eroina principala a filmului sau.

Culmea este ca actrita a mai participat inainte la doua castinguri pentru filmele lui RADU JUDE. Si KATIA a fost considerata NEPOTRIVITA pentru rolurile respective.

RADU JUDE i-a promis KATIEI ca o va cauta cand va avea un rol sa i se potriveasca ei. Si cum rabdarea a fost mereu o VIRTUTE, KATIA a avut rabdare in toti acesti ani.

RADU JUDE a sunat-o pe KATIA si-a tinut promisiunea si a chemat-o sa citeasca scenariul viitorului film. KATIEI i-a placut ce a citit i s-a parut nespus de provocator rolul profesoarei EMI.

Si a inceput pregatirile. Cand filmul a fost finalizat RADU JUDE a mers cu el la URSUL DE AUR.

Si filmul lui RADU JUDE a castigat trofeul ravnit URSUL DE AUR la BERLIN. UN premiu la un festival de film este o onoare si o mandrie care te ogliga in continuare.

Actrita principala a filmului" BABARDEALA CU BUCLUC SAU SEXI BALAMUC" fost o REVELATIE pentru PUBLICUL INTERNATIONAL.

LUMEA a inceput sa se intrebe CINE ESTE ACEASTA ACTRITA care a jucat MAGISTRAL un rol atat de greu ?

Criticul american SCOTT.O a spus despre KATIA PASCARIU:

CONTRASTUL DINTRE PRIMELE CADRE IN CARE EA aka EMI aka KATIA PASCARIU APARE GOALA si RESTUL FILMULUI IN CARE APARE IMBRACATA SERIOS si CU MASCA PE FATA este absolut exceptional.

IN TRECUT actorii greci si japonezi apareau pe scena cu masca pe figura pentru ca acest lucru ii ajuta sa isi exprime mai bine trairile.

Personajul EMI e nevoit sa poarte masca pentru ca ACTIUNEA FILMULUI SE PRODUCE IN PANDEMIE.

ASTA INLATURA UNELE DIN RESURSELE NECESARE si OBLIGATORII ALE UNEI INTERPRETARI PE ECRAN.

ABIA EXISTA CATEVA GROS PLANURI, NICIUN ZAMBET ASA CA INCERCAM SA CITIM TRAIRILE PERSONAJULUI DOAR PRIN OCHI SI PRINTRE INCRETITURILE FRUNTII.

PENTRU STABILIREA UNEI INTIMITATI E NECESARA MIMICA SI DE ACEEA ACTRITA KATIA PASCARIU ESTE GROZAVA.

PERSONAJUL EMI ISI ARATA DEMNITATEA SI INTEGRITATEA CHIAR DACA IN PRIMELE SECVENTE APARE GOALA SI TOTI CRED CA STIU TOT DESPRE EA.

SI ASTA LE DA DREPTUL SA O JUDECE INTOCMAI UNUI COMPLET DE JUDECATA. MOMENTUL EXPUNERII EI INTR-UN CADRU INTIM era cu sotul sau o arunca intr-un scandal in care KATIA adica personajul sau EMI le va arata tuturor CE INSEAMNA DEMNITATEA, VOINTA SI FORTA UNEI FEMEI ADEVARATE. "

ASTA e actrita KATIA PASCARIU , ROMANCA care a cucerit AMERICA. Si a fost inclusa in TOPUL 20 al celor MAI BUNI ACTORI DIN LUME in anul 2021.

In acest TOP 20 al celor mai buni actori ai anului 2021 KATIA PASCARIU este alaturi de nume mari de actori .

KATIA PASCARIU e fericita dar spune ca ea isi masoara succesul prin ofertele pe care le primeste

SI NU UITATI!"FILMUL BABARDEALA CU BUCLUC SAU SEXI BALAMUC" filmul lui RADU JUDE a carei eroina este KATIA PASCARIU este propunerea ROMANIEI la PREMIILE OSCAR 2022.

CE fior pentru KATIA! CE TRASEU PROFESIONAL de SENZATIE! KATIA e atat de cu picioarele pe pamant. EA a invatat de la profesoara ei ca SUCCESUL, GLORIA, SUNT EFEMERE.

CE E IMPORTANT si CE RAMANE este BUCURIA de a juca si mai presus de a participa la repetitii.

SI KATIA i-a dat dreptate profesoarei sale.

In 2017 actrita primeste PREMIUL UNITER pentru DEBUT in piesa :"VITAMINELE" piesa jucata la TEATRUL MIC din capitala.

In 2016 KATIA PASCARIU este ANGAJATA A TEATRULUI EVREIESC DE STAT. Si acolo o puteti vedea jucand.

KATIA PASCARIU are un MASTER IN ANTROPOLOGIE la FACULTATEA DE SOCIOLOGIE A UNIVERSITATII BUCURESTI. ARE si DIPLOMA DE TRAINER si FORMATOR.

KATIA PASCARIU este MEMBRU FONDATOR al CENTRULUI DE ARTA COMUNITARA VARSTA 4 dar si al ASOCIATIEI ADO adica ARTA PENTRU DREPTURILE OMULUI.

Din 2017 KATIA PASCARIU este EVALUATOR DE PROIECTE CULTURALE la ADMINISTRATIA FONDUL CULTURAL NATIONAL.

KATIA si-a asumat ideologia de STANGA. MILITEAZA PENTRU JUSTITIA SOCIALA IMPOTRIVA CONSUMERISMULUI.

KATIA PASCARIU FILMOGRAFIE

2011- SCHITA UNUI SFARSIT de GEORGE MLADIN

2012- DUPA DEALURI de CRISTIAN MUNGIU alt regizor PREMIAT INTERNATIONAL

2021- BABARDEALA CU BUCLUC SAU SEXI BALAMUC

PIESE DE TEATRU în care a avut roluri principale în ultimii ani:

WORK. NO TRAVEL – text Mihaela Michailov, regie Bobi Pricop, prod ADO/Replika, martie 2020

• ORIGINEA LUMII după O cameră doar a ei de Virginia Woolf, de Irina Gîdiuță/Paul Dunca/ Carmen Lopăzan/ Katia Pascariu – producție O2G & Galeria 26 – BUCUREȘTI, nov. 2019

• Work, no travel de Mihaela Michailov (dramatizare după interviurile din volumele „Tur-retur” de Zoltán Rostás și Sorin Stoica), regie Bobi Pricop, oct. 2019, producție ADO&Replika// parte din proiectul de lecturi performative ”În jur de 89. Istoria recentă în patru capitole”

• TOATĂ LINIȘTEA DIN LUME de Mihaela Michailov și Radu Apostol, regia Radu Apostol, oct. 2019, producție ADO&Replika • LUCRĂTOR UNIVERSAL – regia și dramaturgia: David Schwartz, oct. 2019, producție O2G// Stagiunea de teatru politic

• Ce silence entre nous/ Tăcerea dintre noi – spectacol lectură bilingv, text de Mihaela Michailov, trad. în franceză de Alexandra Lăzărescou, regie Matthieu Roy, Scène Nationale Aubusson și Cie du Veilleur/ Maison Maria Casares, Franța/ ianuarie – martie 2019

• Idiș? de Peca Ștefan, regie Andreea Vălean, TES – 2018/2019

• Sales Gosses/ Copii răi – spectacol lectură bilingv, text de Mihaela Michailov, trad. în franceză de Alexandra Lăzărescou, regie Matthieu Roy, Scene Nationale d’Aubusson, Franța – dec. 2018

• Futur de Luxe de Igor Bauersima, regie Alexandru Mihăescu, TES – 2018

• Lambada – realizat de echipa Vârsta 4/ ADO/ MacazTeatru Coop. – 2018

KATIA PASCARIU este o adevarata reprezentanta a ZODIEI LEULUI s-a nascut in BUCURESTI la 15 august 1983.

TIMP de ZECE ANI actrita KATIA PASCARIU a jucat la teatrele independente REPLIKA si MACAZ.

La CENTRUL DE EDUCATIE REPLIKA a descoperit-o si regizorul RADU JUDE. Ce stim de KATIA in afara scenei?

Nu ii place sa se expuna considera ca viata ei personala nu intereseaza pe nimeni. Recunoaste razand ca e mandra ca are aceesi meserie cu BRAD PITT si mai spune ca la capitilul diplome si studii ii este net superioara.

Nu intelege cum unii sunt avizi sa isi expuna viata sentimentala dar stie ca unii nu ar putea trai fara sa isi expuna CELEBRITATEA, SENTIMENTELE, IUBIITII, SCANDALURILE.

Unii sunt fericit isaprovoace scandaluri si mai sunt cei care castiga bani de pe urma scandalurilor. LA HOLLYWOOD exista si a existat dintotdeauna O PRESIUNE URIASA asupra STARURILOR.

TREBUIE sa isi pastreze o anumita IMAGINE. Iar pentru doamne presiunea este si mai mare varsta a fost mereu un obstacol peste care putine doamne au trecut cu fruntea sus fara sa le pese de riduri sau daca s-au ingrasat.

Iar povestile de dragoste nu DUREAZA cu cateva exceptii. E CA O MORISCA care te invarte pana iti pierzi echilibrul. Si atunci intervin substantele interzise, alcoolul , petrecerile incheiate dubios .

KATIA NICI NU VREA SA SE GANDEASCA la o asa viata. Si probbail ca niic nu viseaza sa ajunga sa jaoce la HOLLYWOOD.

Mi-AR PLACEA ca numele meu spune KATIA sa fie un GARANT pentru oamenii care urmeaza s ama vada jucand teatru sau in filme.

TRAIM si vremuri dificile si FAIMA a luat multe minti. Acum oricine spune KATIA isi paote face un canal de YOUTUBE, O platforma sa fie vizibil pentru altii.

ORICINE POATE DEVENI PERSOANA PUBLICA. EU KATIA PASCARIU NU VOI FI DEPENDENTA DE UN LUCRU CARE NU IMI OCUPA MINTEA.

NU IMI IMAGINEZ INIANTE DE A FI DE ACORD cu nebuia actorilor de la HOLLYWOOD.

Un personaj care i-a ramas in suflet este ARLECCHINO din COMEDIA DELL ANIMA.

Personajul are ceva comun cu personalitatea KATIEI.

Si ei ii place sa joace sa provoace accepta provocarile si adora sa faca oamenii sa rada. Personajul ARLECCHINO poate parea INFANTIL dar nu este asa. ESTE PROFUND, RESPONSABIL si SENSIBIL.

CAUTAREA DE SINE este imporatanta. SI KATIA isi continua calea incearca sa se intelega si sa inteleaga.

Pentru 2022 si-a propus sa faca ateliere de creatie pentru copii scoli de vara pentru copii si adolescenti atarsi de TEATRU si FILM.

SUNT UN OM CARUIA II PLACE SA MUNCEASCA si imi place ce fac. Uneori as avrea s afaca altceva sa joc decat sa fac PR.

AM O MARE REZISTENTA LA MUNCA. Va merge cu unele spectacole si la PARIS intr-un schimb cultural.

E DIFICILA MESERIA DE ACTOR in aceste vremuri pandemice. Inveti sa runci mai multe undite dar e posibil sa nu prinzi niciun peste.

Isi doreste sa faca mai mult lobby cultural.

Dupa castigarea URSULUI DE AUR a trebuit sa stea la POZE un lucru pe care l-a accepta si invatta cu greu.

RELATIA cu filmul este alta ai alte resurse si posibilitati FILMUL TE OBLIGA SA AI AUTOCONTROL. Si bineinteles PUBLICUL este altul.

E SENZATIONALA KATIA! O ACTRITA ambitioasa, muncitoare, si EXTREM DE MODESTA in raport cu PROFESIONALISMUL si SINCERITATEA pe care o are in relatia cu publicul.

AVEM ACTORI URIASI si in aceasta generatie tanara. Actorii au nevoie de public si de apaluze. SI este prea putin fata de ceea ce ei ne daruiesc.

BRAVO KATIEI ca a reusit sa faca roluri bune si acum cu rolul lui EMI din MAREA BABARDEALA a EXCELAT.

MERGETI la teatru sa o vedeti jucand pe actrita KATIA PASCARIU! MERGETI sa vedeti filmul castigator al URSULUI DE AUR.

O veti descoperi pe EMI si in spatele personajului sta OMUL KATIA PASCARIU.

O fiinta de o sensibilitate aparte care nu s-a lasat doborata de obstacole si A REUSIT! O INIMA mare care s egandeste si la generatiile viitoare. O activista cu simt civic.

ANTRENOARE, FORMATOARE, PROFESOARA, ACTRITA, EVALUATOR. MANAGEMMENT CULTURAL si nu in cele din urma UN OM FRUMOS!

BRAVO, KATIA PASCARIU! Esti un adevarat MENTOR pentru orice tanar!

Ii uram succes KATIEI pe mai departe in cariera si in numeroasele ei activitati e tin DE ARTA. Sa AI UN AN RODITOR, KATIA! MULTA sanatate si FORTA!
MAI POTI CITI