BIOGRAFIA HOFIT GOLAN supermodel, antreprenor, prietena ANEI MARIA PRODAN din DUBAI

HOFIT GOLAN BIOGRAFIE, INALTIME, ZODIE, FAMILIE, INFLUENCER femeia independenta cea care i-a devenit prietena in DUBAI ANEI MARIA PRODAN.

ANA MARIA PRODAN inca in acte REGHECAMPF a reusit sa depaseasca suferinta provocata de "SOARELE" ei care a reusit sa o dezamageasca in cel mai crud mod posibil.

Si daca ar fi fost doar ea dar mai sunt si copiii baietelul de 13 ani care poarta numele tatalui LAURENTIU REGHECAMPF JR. si cele doua fete mai mari REBECA si SARAH DUMITRESCU din prima casnicie a ANEI cu baschetbalistul TIBERIU DUMITRESCU.

ANA nu are stare si-a vazut de afaceri a initiat unele noi si se simte din ce in ce in ce mai bine in DUBAI. Dupa ce a fost prezentat presei partenerul de afaceri TUDOR OROS foarte casatorit acum a aparut in presa zvonul ca adevaratul iubit cel care o curteaza este cel mai puternic om de afaceri din ABU-DHABI.

ANA are o gramada de prieteni in DUBAI. Participa la tot felul de evenimente. La unul din aceste evenimente ANA a facut un selfie alaturi de HOFIT GOLAN o doamna la fel de puternica si independenta ca si ANA noastra.

CINE este prietena din DUBAI a ANEI MARIA PRODAN?

wiki hofit golan biografie vârsta inaltime iubit

HOFIT GOLAN este INFLUENCER de origine israeliana, supermodel, prezentatoare tv, producatoare, om de afaceri si BRAND AMBASSADOR pentru branduri mari de cosmetice.

In plus doamna HOFIT GOLAN este asociata cu designer-ul SCOTT HENSHELL si manageriaza cateva branduri.

HOFIT este descrisa ca "SOCIALITE" adica o fata de bani gata catre traieste in lux si se invarte in cercuri deosebite. De pilda HOFIT GOLAN este prietena cu PARIS HILTON.

ANA MARIA PRODAN a investit un milion de euro in CRIPTOMONEDE si la un astfel de eveniment s-a intalnit cu HOFIT GOLAN.

NU E RAU, ANA! BRAVO, ESTI PUTERNICA. Zica gura lumii ce o vrea prea putine femei stiu sa faca afaceri sa tinteasca SUS si sa aiba prieteni de elita din AMERICA, CANADA, GERMANIA pana la noi in ROMANIA.

HOFIT GOLAN s-a nascut la 8 august 1985 intr-o familie bogata in ISRAEL. ZODIA LEU si masuri de MODEL.

Ambitioasa HOFIT este si actrita, prezentatoare tv, producator, antreprenor afaceri cu criptomende. calatoreste cu stil.

Are prietene superbe la fel ca ea femei care chiar muncesc nu sunt prietenele unor barbati bogati.

Asta ii ofera ocazia lui HOFIT sa aiba iubiti bogati si frumosi. Este o obisnuita prezenta la FESTIVALUL DE FILM de la CANNES.

A colindat lumea din AMERICA pana in insule exotice. Are forme voluptoase si unde intra straluceste ! CA actrita a jucat in BOCHA BAGESHEM 1996 si in 2020 in WE WILL SEE YOU, WE STAND WITH YOU- host.

ESTE SPOKESMODEL pentru AVARIAN JEWELLERY, apoi BRAND AMBASSADOR pentru mai multe branduri de cosmetice ingrijirea fetei de la : ELISABETH GRAND SKIN CARE AND COSMETICS, SWISSDENT TOTTHPASTE, WIKOLETT AND COTTON WATCHES ceasuri, RADICALE SKIN CARE.

An de an este prezenta in AMERICA la GALA AMF. Petrece grandios in CLUBURI de bogatasi.

Le cunoste pe supermodelele AMERICII de la KENDAL JENNER apoi apropriata de KELLYBROOK, BRIAN FRIEDMAN.

BRAND AMBASADOR si pentru H B HEALTH OF KNIGHTSBRIDGE. A lucrat si pentru FUNDATIA MAYBACH.

O FEMEIE ca o FLACARA , IMPETUOASA care stie cum sa traiasca. Si munceste pentru tot.

Asa da femei stralucitoare, puternice si independente. NU ARE ROST sa PASTREZI SUFERINTE in suflet, FEMEIE de oriunde esti.

Fie ca te-ai nascut intr-o familie bogata fie ca nu daca muncesti si mai ai si un pic de noroc VIATA ITI ZAMBESTE,

HOFIT GOLAN femeia multitalentata. Si in afeceri si in lucruri ce tin de arta si presa.

BRAVO, HOFIT GOLAN ! Multitalentata blonda cu ochii albastri este stabilita in DUBAI de mai multi ani.
MAI POTI CITI