Wiki OLGUTA BERBEC biografie, varsta, inaltime, soti, copii, unde locuieste

Vezi care este biografia OLGUTA BERBEC și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are COLGUTA BERBEC, cine este sotul, cati copii are si unde locuieste. Wiki cele mai interesante poze cu CLAUDIA PUICAN le gasiti pe pagina ei de Instagram @olgutaberbecinsta

Conform CV-ului, Olguta Berbec (varsta 37 de ani) s-a nascut la data de 16 aprilie 1984 si este o nativa a zodiei BERBEC. Olguta Berbe este nasa de cununie a artistei Vladuta Lupau.

La momentul actual potrivit biografiei personale, Olguta Berbec este casatorita cu saxofonistul Remus Novac.  Olguța Berbec s-a căsătorit în noiembrie 2016 cu Remus Novac, fiind nășiți de Mihai Morar și de soția sa. Cei doi au impreuna doi copii, 2 fetite, Cezara Elena si Olga Maria.

Olguţa Berbec a mai fost casatorita cu Cătălin Tutilescu, şeful Gărzii de Mediu Mehedinţi şi fiul chestorului Marian Tutilescu – fost consilier al preşedintelui Traian Băsescu. 

Dupa despartire, Tutilescu s-a căsătorit civil cu Emilia Dorobanţu, o tânără intepretă de muzică populară.

Putina lume stie ca intre Olguta Berbesc si Vladuta Lupau este o legatura puternica.

Vladuta Lupau s-a casatorit cu Adrian Rus, portarul echipei CFR Cluj, iar nasii celor doi au fost chiar Olguta Berbec si Remus Novac.

Artista si-a petrecut copilaria inconjurata de oameni pastratori de traditie si de portul popular. In anul 1998 a Absolvit Scoala Generala Marasesti, iar in anul 2002 Liceul Teoretic din Baia de Arama.

Olguta Berbec CV Wiki Biografie familie

Primii pasi in muzica i-a facut in anul 2000, in cadrul grupului folcloric "Liliacul" din Baia de Arama, iar in 2003 s-a inscris la sectia de canto- muzica populara a Scolii Populare de Arta din Targul Jiu.

In programele muzicale, pe langa repertoriul specific zonei de munte a Mehedintiului, Olguta Berbec abordeaza folclorul autentic gorjenesc, folclorul pastoral din zona Olteniei de Nord si romante.

De atunci cariera ei a evoluat rapid si, de-a lungul anilor, a castigat aproape 20 de premii la diverse concursuri de muzica populara.

OLGUTA BERBEC a scos urmatoarele albume de muzica populara: 

- albumul  "De la Gorj la Mehedinti" (2012), acompaniamentul orchestrei "Lautarii" din Chisinau, dirijor Nicolae Botgros.

- albumul "Florile de mac poarta noroc (2009)", acompaniamentul orchestrei Ansamblului artistic profesionist "Doina Gorjului" , aranjamentul orchestral al dirijorului Aurel Blondea

- album "Floare pe munte crescui" (2007), acompaniamentul orchestrei Ansamblului artistic profesionist "Doina Gorjului", aranjamentul orchestral al dirijorului Marcel Parnica.
MAI POTI CITI