Wiki Dr. Wargha Enayati biografie, varsta, avere, afaceri, familie, religie si nationalitate

Vezi care este biografia Dr. Wargha Enayati, ce nationalitate si varsta are. Afla care sunt studiile Dr-ului Wargha Enayati, ce afaceri si avere are acesta. Si nu in ultimul rand cateva informatii despre familia, sotia copii si religia lui Wargha Enayati.

Conform CV-ului, Dr. Wargha Enayati (medic cardiolog) este fondatorul reţelei de policlinici Regina Maria. Are triplă cetăţenie, germană, iraniană şi română, cu parinti persani este adept al religiei BAHAI.

Dr. Wargha Enayati (zodia Varsator) este căsătorit cu Mitra Enayati, impreuna cu care are trei copii si alături de care  a înființat Fundația Regina Maria, dedicată acordării de servicii medicale și educație unor categorii defavorizate de persoane: fără venituri, asigurări, copii.

Dr. Wargha Enayati s-a născut pe 3 februarie 1964, în Germania şi a început cursurile Facultăţii de Medicină din Regensburg, în Germania, apoi a venit la Cluj, unde a absolvit aceeaşi specializare. 

A continuat cu studiul în domeniu şi în Bucureşti, acolo unde a învăţat cardiologie în cadrul Spitalului Fundeni.

Între 1990-1995, fiind în ţară, şi fiind străin şi cunoscând situaţia, Dr. Wargha Enayati  a încercat să văda dacă există posibilitatea să rămâna în România în continuare. 

wiki Wargha Enayati programari studii avere

A început să cumpere apartamente, şi după aceea case, le renova şi le vindea. Până în 1995, când a început Centrul Medical Unirea, astăzi Regina Maria, şi timp de 20 de ani a crescut şi lucrat acolo. 

După aceea a vândut în 2015 şi de atunci a început un proiect nou. 

In anul 2020 finalizeaza Enayati Medical City – proiect in valoare de 60 milioane de euro cu investitie de aproximativ 40 milioane de euro constituita in cea mai mare parte din fonduri proprii si un credit de la banca, restul investitiei proiectului este acoperit de partenerii medicali din proiect. 

Lansează primul program de finanţare dedicat start-up-urilor medicale Cleverage – cu o investitie de 500 000 euro

In anul 2021 Dr. Wargha Enayati deschide în Bucureşti complexul medical Enayati MEdical City, dedicat îngrijirii integrate a vârstnicilor şi a problematicii oncologice. 

Acesta înglobează Spitalul de Oncologie Monza, Spitalul de recuperare si îngrijiri paliative Senior City, Policlinica Concierge Medical.

Nu putem incheia acest scurt wiki cu un citat dintr-un interviu dat de doctorul Wargha Enayati: "Dacă eşti conştient tot timpul că ai o responsabilitate, oriunde eşti, la orice nivel eşti – măturător pe stradă sau profesor universitar-, pentru mine nu contează, pentru că un alt principiu al lui Bahala spune că dacă îţi faci munca într-o atitudine de a-i sluji pe semenii tăi, cu toată dragostea, are aceeaşi valoare ca şi o rugăciune, ca şi o adoraţie a lui D-zeu."
MAI POTI CITI