Păreri cele mai bune COSMETICE BIO. Produse cosmetice apreciate pe forumurile de recenzii.

Să ne facem o părere despre cele mai bune cosmetice bio naturale, apreciate pozitiv în comentariile și opiniile de pe forumurile cu topicuri despre produse cosmetice naturale, produse cosmetice bio certificate, cosmetice organice, cele mai bune branduri de cosmetice bio.

În primul rând, dacă doriți produse cosmetice naturale alegeți cu atenție acele produse care conțin ingredientele naturale benefice pielii (sunt o mulțime din fericire). 

Ce sunt produsele cosmetice Bio, naturale și ce beneficii au


Ingredientele naturale au o mulțime de substanțe active, mai eficiente decat cele chimice si, indiscutabil, mult mai sanatoase.

De exemplu vitamina E, ceaiul verde, uleiurile vegetale, mușețelul, untul de cacao și shea, titanium dioxide și zinc oxide (filtre minerale pentru protecție solară), etc.

Nu uitați, produsele cosmetice în bază de apă cu termen de valabilitate mai mare de 6 luni conțin conservanți sintetici. 

pareri cele mai bune cosmetice bio naturale ieftine apreciate pe forum

Există numeroși conservanți naturali, dar nu pot stabiliza produsele cosmetice pe termen lung, din păcate. Iar dacă vreți să cumpărați produse cosmetice 100% naturale asigurați-vă că nu au în compoziție apă (în apă se dezvoltă bacterii și microbi foarte repede).

Un alt avantaj este faptul ca ingredientele naturale sunt mult mai eficiente si rezolva mai repede diverse probleme ale pielii, parului si chiar ale unghiilor. 

Inca un avantaj este faptul ca parfumul lor provine din folosirea de uleiuri esentiale si vegetale din culturi certificate bio.

Dacă preferați ingrediente naturale alegeți produse naturale, dar nu vă lăsați păcăliți de etichete fabricate de departamentele de marketing pentru că pielea nu știe și nu simte că ingredientul x provinde din cultură bio sau nu. 

Pesticidele cu care sunt tratate culturile nu se regăsesc nici măcar în cel mai mic procent în ingredientele cosmetice extrase din acele plante. 

După ce plantele sunt recoltate și selectate pentru a fi folosite în industria cosmetică începe procesul de sterilizare și de manufacturare al ingredientelor naturale, un proces complex din care rezultă un ingredient 100% pur și steril. 

Uleiul vegetal de uz cosmetic nu este cu nimic diferit ca și compoziție chimică de cel etichetat organic, chiar dacă el poate fi 100% organic, provenind din culturi organice.

Cele mai bune cosmetice BIO reacții adverse și contraindicații


Reactii adverse la produsul propriu-zis nu pot aparea, decat daca stim ca suntem alergici la un anumit ingredient si acesta se regaseste in produsul ales. 

Este foarte important sa citim eticheta si ingredientele.

Insa trebuie sa se tina cont ca trecerea de la un produs conventional la unul bio poate determina o detoxifiere a pielii. 

Si atunci, de exemplu in cosmetica tenului, unele persoane pot intampina o accentuare pe timp scurt a acneei sau a cantitatii de sebum, chiar o usoara sensibilizare a pielii; insa acestea sunt trecatoare si odata ce pielea se obisnuieste cu produsul respectiv, ele dispar. 


Cele mai bune cosmetice BIO recomandări și sfaturi


Părerea moastră este că în principal cosmeticele 100 % naturale conțin ingrediente pur naturale, bogate în vitamine, în substanțe hidratante și în antioxidanți, care susțin și stimulează funcțiile naturale ale pielii noastre.

 Fiind lipsite de substanțe sintetice, de conservanți, de coloranți artificiali și de parfumuri, cosmeticele naturale nu împovărează organismul și, totodată, protejează mediul înconjurător.
MAI POTI CITI