ANUL NOU mesaje felicitare. Mesaje răvașe de Revelion la multi ani. Mesaje deosebite anul nou pentru prieteni.

Mesaj de sfârșit de an răvașe REVELION. Mesaje de An Nou cele mai frumoase. Mesaje de revelion pentru iubit. Mesaje de revelion pentru prieteni.

Urari de revelion pentru persoana iubita amuzante și haioase, urari la multi ani revelion an nou fericit pentru anul care vine.

1) Mesaje de An Nou pentru răvașe. Ravase de Anul nou, texte pentru placinta cu branza, texte plăcinta de mere de revelion.

Ai umblat mereu,
Sa ametesti fetele,
Si din pacate,
Ti-ai rupt doar ghetele!

Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu speranţă de tot ce ţi-ai propus

In afaceri ai noroc,
Si mereu iti merge struna,
Dar in dragoste deloc,
Fiindca n-ai inima buna!

idei mesaje ravase deosebite de revelion si anul nou pt placintaidei mesaje ravase deosebite de revelion si anul nou pt placintaidei mesaje ravase deosebite de revelion si anul nou pt placinta

Te bucuri de renume,
In intreaga lume,
Fii deci demn in toate
Daca se mai poate.

Mancacios din cale-afara,
Devenit-ai cam burtos;
Ia te uita in oglinda,
Si-ai sa vezi daca-i frumos!

Cei ce întreabă primesc răspunsuri, cei ce primesc răspunsuri se întreabă.

2) Idei de felicitări de Revelion. Urări deosebite de An Nou La Mulți Ani

În zorii noului an, aştept cu nerăbdare zilele ce vor urma pentru că ştiu că le voi petrece pe toate alături de tine! Un An Nou Fericit!

Bate-n uşă. Bate-n geam. Cine este, noul an! Momentele speciale ale sfârşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, bani în buzunar şi poate un Merţan!

Să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierţi mult mai uşor, să munceşti cu mai mult spor! La mulţi ani!

Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani!

Fie ca iubirea, înţelepciunea, încrederea şi generozitatea să vă călăuzească paşii în noul an! La mulţi ani.

A mai trecut un an …Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu încredere de tot ce nu ai reuşit.. Fii mândră că ai rămas acelaşi suflet cald.

În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un an minunat!

Mesaje de Anul Nou • MESAJE FELICITARE DE ANUL NOU pentru prieteni:

A mai trecut un an …Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu încredere de tot ce nu ai reuşit.. Fii mândră că ai rămas acelaşi suflet cald.

Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul an, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un An Nou Fericit!

Să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierţi mult mai uşor, să munceşti cu mai mult spor! La mulţi ani !

Fie ca spiritul sărbătorilor de iarnă să pătrundă în casa şi în sufletul tău şi al tuturor celor dragi ! Iubirea, bucuria, înţelepciunea şi generozitatea să vă fie călăuză în Noul An! În speranţa unui an mai bun, vă trimit o boare de sănătate, un strop de încredere şi fericire! La mulţi ani!

Anul nou bate la uşă, răul facă-se cenuşă, bucurii şi sănătate ,Domnul să vă dea de toate, şi când nici nu vă gândiţi, să fiţi şi mai fericiţi! La Mulţi Ani!

Acum că roata timpului a mai ţesut încă un an, iar cristalele fulgilor de nea întregesc magia sărbătorilor, să ne bucurăm alături de cei dragi nouă, de minunea vieţii, de darurile moşului şi să aşteptăm încrezători clipele viitorului! La mulţi ani!
MAI POTI CITI