Pareri forum Vopsea Permanenta Profesionala Maxima, nuanta 1000 booster deschiderea nuanțelor

Pe forumuri, părerile si recenziile despre Vopsea Permanenta Profesionala Maxima, nuanta 1000 booster deschiderea nuanțelor, sunt in marea lor majoritate opinii pozitive care exprima pe un ton analitic multumirea și anticiparea clientilor.

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre Vopsea Permanenta Profesionala Maxima, nuanta 1000 booster deschiderea nuanțelor . Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul cosmetic pentru deschiderea nuanțelor au fost în general mulțumiți de acesta.

Recomandam sa verificati parerile despre Vopsea Permanenta Profesionala Maxima, nuanta 1000 booster deschiderea nuanțelor inainte de achizitionarea oricarui produs. Alege intotdeauna produse verificate in prealabil pentru a preveni situatii neprevazute. Tine cont ca aceste păreri sunt pur subiective.

Multor clienti le place ca efectele se pot observat imediat. Spre deosebire de alte produse, Vopsea Permanenta Profesionala Maxima si-a demonstrar rezultatele super rapid, motiv pentru care am decis sa ii alocam un review. Nu spun ca functioneaza tuturor. Pentru unii poate sa nu aiba rezultatul scontat, dar pentru majoritatea este produsul ideal.

Vopsea Permanenta Profesionala Maxima, nuanta 1000 booster pareri forum instructiuni de folosire

Vopseaua Permanenta Profesionala Maxima, nuanta 1000 booster deschidere, 100 ml este o vopsea permanenta profesionala, care actioneaza ca un booster pentru deschiderea nuantelor. 

Are la baza o tehnologie inovativa ce prelungeste culoarea, protejand si intarind fibra capilara. 

Contine cheratina, cu actiune reparatoare si ceramide ce fixeaza pigmentul in profunzime si restructureaza firul de par. De asemenea, asigura stralucire, durabilitate si acopera perfect firele albe.

Ingrediente active: P-fenilendiamina, rezorcinol, amoniac.

Mod de utilizare Vopsea Permanenta Profesionala Maxima  in functie de rezultatul dorit:

- pentru aceeasi nuanta sau mai inchisa se foloseste raportul 1:1,5 (50 ml vopsea: 75 ml oxidant de 10 volum) pentru 30 de minute;

- pentru 1, 2 nuante mai deschise se foloseste raportul 1:1,5 (50 ml vopsea: 75 ml oxidant de 20 volum) pentru 30-35 de minute;


- pentru 2, 3 nuante mai deschise se foloseste raportul 1:1,5 (50 ml vopsea: 75 ml oxidant de 30 volum) pentru 30-35 de minute;

- pentru 4, 5 nuante mai deschise se foloseste raportul 1:2 (50 ml vopsea:100 ml oxidant de 40 volum) pentru 45-55 de minute.
MAI POTI CITI