CAGLAR ERTUGRUL biografie, varsta, zodie, inaltime si iubita

Vezi care este biografia CAGLAR ERTUGRUL actorul din serialul CASATORIE CU BUCLUC aka AFILI ASK aka STELLAR LOVE  și află care este înălțimea lui reală și data nașterii. Câți ani are CAGLAR ERTUGRUL  și care este anul nașterii. Wiki cine este si care sunt cele mai interesante poze cu CAGLAR ERTUGRUL  de pe pagina lui de Instagram @caglarertugrul.

Cine este actorul CAGLAR ERTUGRUL ? Care este povestea lui de viata ,ce inaltime are , ce pasiuni astea sunt intrebarile pe care si le pun fanii cand vorbim de actorul CAGLAR ERTUGRUL pe care il vedem in serialul "CASATORIE CU BUCLUC".

CAGLAR ERTUGRUL este unul dintre actorii iubiti de public premiat drept BEST ACTOR si aflati ca pentru rolul KEREM din serialul "CASATORIE CU BUCLUC" aka "AFILI ASK " aka " STELLAR LOVE" a fost premiat drept CEL MAI BUN ACTOR intr-o comedie romantica.

La acest premiu se mai adauga inca cateva premii de BEST ACTOR intr-un serial , BEST ACTOR in seriale de comedie si romantice primite in 2018 si 2019.

Are o sora mai mare pe nume PINAR ERTUGRUL. CAGLAR ERTUGRUL s-a nascut in IZMIR la 5 noiembrie 1987.

ESTE REPREZENTANTUL ZODIEI SCORPION masoara 1.88 m inaltime si are 81 de kilograme. A absolvit LICEUL BORNOVA si apoi a urmat cursurile FACULTATII TEHNICE departamentul MECHANICAL ENGINEERING.

Pana la liceu nu l-a interesat actoria desi fizicul il recomanda pentru o profesie in arta. Imposibil sa nu remarci trupul bine lucrat si ochii lui verzi zambetul care te incanta. La care se adauga personalitatea calda si sincera.

CAGLAR a jucat baschet in liceu. A vrut sa se perfectioneze a urmat cursuri de actorie la 35 BACK THEATRE ADANA. In 2016 a luat drumul AMERICII si a urmat cursurile celebrei institutii LEE STRASSBERG.

caglar ertugrul biografie wiki varsta iubita

A cochetat cu moda a aparut pe copertile mai multor reviste a facut pictoriale si a cochetat si cu activitatea de producator si OM la sunet.

A jucat cu mare succes in filme apoi a trecut la emisiuni de televiziune si a continuat cu seriale. Ambitios si studios continua sa isi perfectioneze cunostintele. Filmografia vorbeste de un actor in plina ascensiune care a capatat reputatie de actor profesionist.

FILMOGRAFIE CAGLAR ERTUGRUL

2021- aflat in post production INTRICATE

2021-TESKILAT aka ANKARRA- SERDAR

2019-2021-AFILI ASK aka STELLAR LOVE aka CASATORIE CU BUCLUC-KEREM

2019- COK GUZEL HAREKETER 2. KUSAK -KEREM

2019- KIZIM, GIBI- IBRAHIM

2018- YANIMANDA KOL-EMIR

2017-2018- FIICELE DOAMNEI FAZILET- YAGIZ

2017- ALLCEK SOSKINIZ-DOKTOR ONAY

2016- DAG OGUZ 2

2016- WE WILL GET BACK TO YOU-AKIN

2015- MEDZECIR- INAN

2014- BANA MASAL ANLATMA- ERDIL

2014- GALIP DERVIS -MERT

2014- PANZELIER-KOGAN

2014- BOYUNU BUKUKLER-ERSAN

2014- KURT SEYIT VE SURA- IUSUF

2012- DAG OGUZ

2012- BENIM ICIN UZULME-SINAN

TIMP de trei ani s-a iubit cu o domnita de profesie asistent al unui designer cunoscut. DOMNITA se numeste KAYLA MANKYAN. Au petrecut vacantele impreuna totul ducea catre o casatorie.

Si-au facut planuri de nunta a venit pandemia au trecut prin asta impreuna apoi ceva s-a intamplat. CAGLAR a plecat  in vara 2021 din casa unde traia cu KAYLA si s-a dus sa traiasca in casa parintilor.

La o luna a venit sa incheie conturile casei unde actorul a trait cu iubita sa. Presa a fost uimita ca s-au despartit iar el asaltat de presa NU A DORIT SA COMENTEZE NIMIC.

S-a adancit in munca si asta face si in prezent dovada noul sau proiect. In 2020 a mai primit un premiu de BEST ACTOR acordat de o asociatie ce organizeaza evenimentul de 8 ani.

Este prezent pe retelele de socializare si este urmarit de 2, 6 miloane de oameni. Pasionat de muzica, carti si gatit. Dar si de arta foto, si sporturi de la fotbal, windsurfing, baschet, ciclism, volei. inot. Iubeste cateii si pisicile si are acasa doua pisici si un caine.

Il admira pe regizorul MARTIN SCORSESE citeste mult intre perferatii sai sunt scriitori precum : GLENN COOK, ISAC ASIMOV, GERARLD BROOM, ROBERT. E. HOWARD si genialul R. R. TOLKIEN.

Personajul din istorie pentru care are un profund respect si admiratie este INTEMEIETORUL TURCIEI- MUSTAFA KEMAL ATATURK.

CAGRAL ERTUGRUL ramane unul din actorii pupulari ai TURCIEI si va invit sa il vedeti la lucru in serialul "CASATORIE CU BUCLUC".
MAI POTI CITI