SUPERLATIVE.ro păreri forumuri: retur gratuit și încălțăminte din piele naturală de calitate românească

Satisfacția față de magazinul www.SUPERLATIVE.ro bazată pe părerile de pe forumuri ale clienților și care ține cont în principal de noutatea recenziilor despre pantofi piele naturală dama / bărbați romanești:

• Prețuri superlative.ro - 4,53 din 5

• Posibilitatea de cumpărare viitoare - 4,40 din 5

• Livrare - 4,43 din 5

• Calitatea Produselor de încălțăminte- 4,52 din 5

• Serviciu clienți - 4,39 din 5

• Politica de returnare - 4,35 din 5

Superlative.ro este unul dintre cele mai mari magazine online de incaltaminte din piele naturala fabricata in Romania. 

Succesul Superlative.ro se datoareaza atât serviciilor cat si a produselor de calitate oferite clientilor : livrare rapida din stoc,  schimbul si returul este gratuit si se realizează intr-un timp foarte scurt, returnarea banilor pentru returul produselor se efectuează in 1-3 zile.

superlative.ro pareri forumuri încălțăminte piele romanească producator

Superlative.ro oferă posibilitatea clienților să aleagă din gama larga de produse (peste 1300 de produse de încălțăminte din piele naturală), modele noi in fiecare lună, în funcție de dorințele și necesitățile fiecăruia.

Termenul de livrare variază între 2-6 zile, în funcție de articol. Costul de livrare standard este de 20 lei, la comenzile de peste 300 lei, transportul este gratuit.

Politica de retur www.superlative.ro

Dacă produsul comandat nu este ceea ce ti-ai dorit, il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru restituirea valorii produsului, mai putin cheltuielile de transport (practic 0 daca ai avut transport gratuit la livrare), intr-un interval de timp de 14 zile calendaristice de la data achiziției, fara invocarea unui motiv si fara penalități.


Daca din orice motiv produsul nu este primit in stare perfecta sau mărimea este gresita, primiti un alt model sau marimea corecta, este necesar sa îi contactați pe reprezentanții magazinului la schimb@superlative.ro pentru a schimba articolul , iar noi va vom trimite altul in cea mai scurta perioada de timp si la niciun cost suplimentar 

Restituirea banilor: 

Banii vor fi returnati in contul bancar furnizat intr-o perioada maxima de 5 de zile lucratoare. 

Costul transportului pentru livrare nu poate fi returnat. Superlative.ro suporta costul de transport pentru retur!
MAI POTI CITI