Păreri Pregnenolona cu DHEA Swanson proprietăți și beneficii pentru depresie, stres, somn și memorie

Pe forumurile analizate despre tratamente cu DHEA, părerile despre Pregnenolona cu DHEA (dehidroepiandrosteron) Swanson 60 de capsule transmit surpriza și încrederea celor care au utilizat acest supliment care reduce efectele dăunătoare ale stresului

Pentru a fi cât mai obiectivi, am cautat mai multe păreri pe internet despre Pregnenolona cu DHEA Swanson. Am observat ca majoritatea cumpărătorilor sunt mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt si câțiva care spun ca au încercat alte produse care au avut efecte mai rapide.

Dar sa vedem pe scurt ce este Pregnenolona cu DHEA Swanson capsule și pentru ce se utilizează

Pregnenolona este o substanta neuroactiva care se gaseste in cantitati mari in anumite zone ale creierului sanatos. Prin urmare, ca supliment, pregnenolona a fost studiata pentru potentialul sau de a imbunatati calitatea somnului si a memoriei, precum si pentru potentialele sale calitati anti-imbatranire.
 
Pregnenolona serveste ca precursor al unor hormoni, inclusiv dehidroepiandrosteron (DHEA) si progesteron.

Pregnenolona cu DHEA Dehidroepiandrosterona pareri forum capsule antistres

Nivelurile de DHEA scad in mod natural dupa varsta de 30 de ani. Aportul suplimentar de DHEA incetineste procesul de imbatranire, mareste performanta atletica, intareste oasele, creste libidoul, favorizeaza pierderea in greutate, stimuleaza functia creierului, reduce riscul de depresie si imbunatateste aspectul pielii. 

In plus, suplimentele DHEA sunt adesea oferite ca agenti de stimulare a testosteronului si sunt, de asemenea, utilizate pentru cresterea masei musculare.
 
Au fost studiate și documentate multe efecte ale pregnenolonei asupra sistemului nervos, printre ele se numără:

Somn si memorie: Studiile efectuate de sobolani indica efecte puternice de imbunatatire a memoriei, mult mai mult decat cele ale altor substante neuroactive. La barbatii sanatosi cu varsta cuprinsa intre 20 si 30 de ani, administrarea de pregnenolona (1 mg pe zi) sa dovedit a imbunatati calitatea somnului si a scadea starea de veghe intermitenta. De asemenea, s-a aratat ca Pregnenolona afecteaza pozitiv memoria, pe termen scurt si pe termen lung si poate duce la o motivatie sporita si abilitati de invatare. 
 
Stres: Acest hormon poate juca un rol in raspunsul neuroendocrin la stres. Intr-un studiu al pilotilor de avion, supusi stresului, administrarea de pregnenolona (25 mg de doua ori pe zi) a imbunatatit performanta fara a provoca efecte secundare adverse. Intr-un studiu al raspunsului la stres la sobolani, sa observat o scadere a anxietatii dupa administrarea de pregnenolona. Cercetatorii au sugerat ca acest lucru a fost un raspuns bun in timpul unei perioade de stres si a fost initiat prin intermediul sistemului nervos.
 
Depresie: Este cunoscut faptul ca hormonii afecteaza starea de spirit si comportamentul prin efecte asupra sistemului nervos. La persoanele cu depresie cronica sau antecedente de depresie, pregnenolona din lichidul cefalorahidian (lichidul care curata creierul) a fost semnificativ mai mic decat nivelul la persoanele sanatoase. In plus, sa constatat ca pacientii cu depresie activa au avut un nivel mai scazut de pregnenolona comparativ cu cei cu antecedente de depresie.

Efecte secundare ale Pregnenolona cu DHEA Swanson

• Pregnenolone este un supliment adecvat pentru bărbați și femei de toate vârstele.

• Pregnenolone are un record impresionant, cu niveluri foarte scăzute de toxicitate și este sigur pentru uz uman.

• Nu utilizați pregnenolonă dacă completați DHEA.

• Nu utilizați dacă suferiți de tulburări de convulsii, deoarece pregnenolona poate suprima activitatea GABA, ducând la o creștere a activității sistemului nervos central care poate duce la convulsii la cei cu epilepsie.

•  Consultati un medic, sau personal medical calificat autorizat inainte de a utiliza acest produs, daca aveti sau aveti antecedente familiale de cancer de prostata, marirea prostatei, boli de inima, colesterol scazut „bun” (HDL),

Cum se utilizează Pregnenolona cu DHEA Swanson și cât timp

1 capsula pe zi.
MAI POTI CITI