Păreri ORANGE Love forumuri oferte internet fix, televiziune și voce mobilă pentru antreprenori

Pachetele Orange Love pentru antreprenori îți aduc toate serviciile pe o singură factură: internet fix, televiziune și voce mobilă și în 2021, iar oferta este conform părerilor de pe forumuri una excelentă și chiar o surpriză plăcută pentru mulți dintre clienți.

Oferta ORANGE LOVE  cu internet fix, televiziune și voce mobilă este valabilă pentru persoane juridice, antreprenori și microîntreprinderi până la data de 9 noiembrie 2021, cu posibilitate de prelungire.

Informații despre ofertele 2021 Orange Love pentru antreprenori

Alegând un pachet Orange Love pentru 24 de luni, beneficiezi de reducerea pentru pachete fix-mobil pe toată durata contractului și de o extra-reducere suplimentară pe primele 6 luni.

În plus, dacă ești abonat Orange, poți alege între reducerea suplimentară pe 6 luni și acordarea unui bonus de loialitate de până la 200 € pentru achiziția de device-uri.

Astfel, dacă activezi un pachet Orange Love cu internet prin fibră și televiziune prin cablu pe 2 ani, vei beneficia de o reducere de 30 de lei/lună pentru pachetele care includ 3 servicii (voce mobilă, fibră și TV prin cablu) și de 20 de lei/lună pentru pachetele care includ 2 servicii (voce mobilă și fibră sau fibră și internet prin cablu).

pareri oferte orange love 2021 internet tv si telefonie mobila

Dacă ai ales un pachet Orange Love cu internet fix 4G și TV prin satelit, pe 24 de luni, împreună cu un abonament de voce mobilă beneficiezi de o reducere de 30 lei/lună. 

Dacă alegi un pachet cu 2 servicii (internet fix 4G și TV prin satelit), atunci discountul este de 20 lei. Acest discount se păstrează atâta timp cât elementele ofertei rămân neschimbate. Suplimentar, pentru abonamentele de TV World HD și Family HD activate pe 24 de luni se acordă un discount suplimentar de 5 lei/lună, valabil 24 de luni.


Cu oferta promoțională Orange Love ai acces gratuit la HBO & HBO GO timp de 6 luni, la activarea pe 24 de luni a serviciilor de fibră și TV prin cablu sau serviciul de televiziune prin satelit World HD sau Family HD. 

Acest beneficiu îți oferă acces la canalele HBO, HBO HD, HBO 2, HBO 2 HD, HBO 3, HBO 3 HD și la serviciul de video on demand HBO GO. 

La încheierea perioadei de gratuitate, poți opta pentru păstrarea opțiunii HBO & HBO GO la prețul de 15 lei/lună sau poți alege să o dezactivezi 

Iata și care este mecanismul prin care se acordă beneficiile Orange Love

Cu Orange Love, reducerea pentru pachetele fix-mobil se acordă începând cu prima dată de facturare, dacă abonamentele de internet prin fibră și televiziune prin cablu se activează pe o perioadă minimă contractuală de 24 de luni. 

Reducerea pentru pachetele fix-mobil este dinamică și valabilă cât timp combinația de abonamente și servicii în baza cărora a fost oferită de Orange România este activă pe contul de client. 

Orice modificare de abonamente și servicii pe contul de client va duce automat la modificarea beneficiilor.

Bonusul de loialitate se alocă după instalarea serviciilor fixe sau la prima dată de facturare, în cazul schimbărilor de abonament de voce mobilă. 

ATENȚIE! Beneficiul se acordă pentru un singur număr de telefon al abonatului (cel cu cea mai mare vechime în rețea) și poate fi utilizat în termen de 24 de luni, pentru clienții care își prelungesc abonamentul, sau în termen de 30 de zile pentru cei care trec de la cartele PrePay la abonament.
MAI POTI CITI