NUNTA eleganta a cuplului GABRIELLA DAMIR & regizorul ROMAN BURLACA discretie & eleganta

Despre povestea de iubire dintre doi oameni frumosi si celebri v-am povestit. EL celebrul regizor de videoclipuri ROMAN BURLACA ce a facut performante in ROMANIA si EA e frumoasa bloggerita GABRIELLA DAMIR.

Gabriela are o familie mare. TATAL ei DORIN DAMIR un personaj extrem de interesant. Om de afaceri si promotor sportiv a cucerit numeroase medalii si mai apoi a devenit PRESEDINTE al ASOCIATIEI FEA aka UNIUNEA FEDERATIEI SPORTURILOR DE CONTACT.

Absolvent ala ACADEMIEI DE POLITIE a lucrat in cadrul DEPARTAMENTULUI PENTRU COMBATEREA CORUPTIEI si a CRIMEI ORGANIZATE.

Are gradul de GENERAL IN REZERVA. Si cel mai important lucru este FINUL politicianului si omului de afaceri VLAD PLOHOTNIUC.

INA este prima sotie a lui DORIN DAMIR. Impreuna acestia au o fiica GABRIELLA DAMIR. Dupa despartirea de prima sotie DORIN DAMIR s-a recasatorit cu cantareata LARISA BUSUIOC.

DORIN DAMIR si LARISA BUSUIOC au impreuna doi copii o fata MICHELLE si un baiat ARTIOM ei sunt fratii vitregi ai bloggeritei GABRIELLA DAMIR.

GABRIELLA DAMIR ROMAN BURLACA Wiki de Dragoste

Dupa ce a primit inelul chiar de ZIUA INDRAGOSTITILOR de 14 februarie 2021 GABRIELLA si ROMAN s-au pregatit pentru nunta cea mare.

Si-au dorit o NUNTA restransa cu familiile si prietenii. NU AU VRUT o nunta zgomotoasa si cu presa pe lanaga ei.

Ziua de 16 septembrie 2021 este ZIUA CASATORIEI dintre GABRIELLA DAMIR si ROMAN BURLACA. ROMAN este un barbat romantic si i-a pregatit iubitei o surpriza.

GABRIELA nu a stiut ca dupa casatorie va urma petrecerea de nunta. Chiar credea ca se vor intoarce acasa amandoi la pisica lor cea alintata.

GABRIELLA DAMIR a stralucit in ziua nuntii. Cu un zambet larg a fost O MIREASA ATIPICA.

NU A PURTAT ROCHIA ALBA DE MIREASA. A imbracat un costum format din pantaloni si un sacou oversize si in picioare sandale. Machiaj lejer si parul strans in coada.

MICHELLE DAMIR sora GABRIELEI i-a creat aceasta tinuta de nunta si GABY realmente a fost O PRINTESA.

FRUMOASA, ELEGANTA si RAFINATA. Nici MIRELE nu s-a lasat mai prejos a purtat un costum elegant.

DANSUL MIRILOR a surprins realmente doi oameni care se iubesc zambetele si stralucirea ochilor fiind cele mai clare dovezi de iubire. ABSOLUT ELEGANTI !

Frumoasa pereche sinceri in iubirea lor fara sa epateze sa vrea sa fie mai mult decat sunt .

Nunta s-a desfasurat intr-un decor desprins dintr-un basm. Localul a imbracat culorile primaverii alb si verde. Buchete de trandafiri si hortensii albe care straluceau in lumini albe.

MIREASA a fost condusa la altar nu de tatal ei ci de fratele ei ARTIOM care si-a condus sora si a "predat-o" mirelui ROMAN BURLACA.

La nunta marea absenta a fost TATAL GABRIELEI domnul DORIN DAMIR. I-a tinut locul sotului sotia acestuia LARISA BUSUIOC alaturi de MICHELLE si ARTIOM.

O NUNTA RAFINATA! Fara fite extrem de eleganta. Mirii s-au bucurat si au petrecut alaturi de familiile lor dar si de prietenii apropriati.

NUNTA cuplului GABRIELLA DAMIR&ROMAN BURLACA este exemplul unei NUNTI RAFINATE prin simplitate si eleganta.

Le dorim CASA DE PIATRA si multa FERICIRE! Sunt frumoasi , tineri si au joburile la care au visat.

BRAVO, FAMILIEI DAMIR-BURLACA! De acum bloggerita GABRIELLA DAMIR este DOAMNA GABRIELLA DAMIR BURLACA.

Stim de acum ca showbiz-ul din REPUBLICA MOLDOVA are un nou cuplu pe care sa il urmareasca FAMILIA BURLACA - EL ROMAN BURLACA si EA GABRIELLA DAMIR. Impreuna FAMILIA BURLACA.

Si desigur alintat lor felina. La fel de fotogenica si cunoscuta in mediul online.
MAI POTI CITI