Plătiți cu CARDUL pe DECATHLON.ro. Pot aparea probleme dar vor fi rezolvate destul de repede.

A plăti cu cadrul cumpărăturile de pe www.decathlon.ro se dovedește a fi o aventură uneori! Vei avea surpriza ca banii tai sa fie luați iar produsele comandate să îți fie livrate din cauza unei ”erori tehnice” după zece zile.

UPDATE: Și totuși se poate! Se pare că ne-am grăbit cu concluziile! Echipa Decathlon a fost rapidă și ... iata ce ne-au comunicat:

Buna ziua,
Ne cerem scuze pentru situatia intampinata.
Am anulat comanda dumneavoastra si banii se vor debloca pe card in 2-3 zile.
Va multumim pentru intelegere si va dorim o zi frumoasa!
În concluzie, plătiți cu cardul pe www.decathlon.ro, dar uneori s-ar putea să apară incidente neplăcute care totuși se vor rezolva într-un timp scurt în favoarea voastră ca si client!

Merită să plătești cu cardul online pe Decathlon.ro?  Dacă crezi că astfel vei primi mai repede comanda. fiind prioritizat în fața ”muritorilor” care au ales calea clasicaă de plata ramburs te înșeli amarnic!

În peste 10 ani de cumpărături pe eMAG, niciodată, dar NICIODATĂ, o astfel de situație nu ni s-a întâmplat. Poate maxim o zi doua întârziere și cu telefon de scuze în care se oferea si opțiunea de anulare a comenzii și returnarea rapidă a banilor.

nu recomandam plata cu cardul la decathlon.ro

La Decathlon asa ceva nu există..... Iată cum sună email-ul sec primit seara care te anunța că ”bah fraiere ți-am luat banii, de primit produsele când vor mușchii noștri că ne-a lovit eroarea tehnică...”

Vă informăm că, din cauza unei erori tehnice la sistemul automat de colectare a produselor, comanda este blocată în acest moment. Colegii noștri din depozit lucrează în mod prioritar la remedierea problemei și pregătirea comenzilor în timpul promis de expediere.

Cu toate acestea, este posibil să existe o întârziere în procesarea comenzii dumneavoastră acest lucru determinând un termen suplimentar de câteva zile în vederea livrării acesteia.

Așadar, termenul inițial de expediere 22.09.2021 va fi prelungit cu câteva zile. Noul termen de expediție este 01.10 - 02.10.2021.

Ne cerem scuze pentru inconvenientele generate și vă asigurăm că lucrăm la remedierea erorilor și optimizarea proceselor pentru a reduce aceste întârzieri pe viitor și a efectua livrarea comenzilor în cel mai scurt timp.

Ce înțelegem noi de aici? Înțelegem ca respectul față de client a celor de la Decathlon este ZERO! 

Poate eu nu vreau sa aștept 10 ZILE să îmi livrezi comanda pe care am PLĂTIT-O în AVANS, întreabă-mă dacă sunt de acord cu noul termen. și dacă nu anuleaz-o, și returnează-mi bani fără niciun comentariu pentru că este EROAREA TA și nu a mea care am fost de bună credință!
MAI POTI CITI