LENTILELE de contact colorate SOLOTICA anuale au păreri bune în recenziile de pe forumuri

Despre lentilele de contact colorate de la Solotica am găsit pe forumuri păreri si opinii care exprima în marea lor majoritate mulțumirea și încrederea cumpărătorilor. 

Exprimate printr-un limbaj analitic recenziile scot în evidență atât punctele slabe cât mai les cele puternice ale lentilelor anuale de contact Solotica din gama Hidrocor și Natural Colors.

Solotica este un renumit producător de lentile de contact, originar din Brazilia. 

El este un adevărat pionier in fabricarea lentilelor de contact, pe care le realizeaza inca din 1949. 

Sursa de inspiratie pentru lentilele colorate Solotica este reprezentata de frumusetile naturale ale spatiului brazilian: de la verdele intens al Padurii Amazoniene, pana la nuantele de albastru deschis si gri ale apei Iguazu.

lentile de contact colorate solotica hidrocor pareri forumuri

Daca iti doresti o schimbare de look si ti-ai imaginat mereu cum arata ochii tai intr-o nuanta complet diferita fata de cea naturala, dorinta ta poate fi indeplinita prin incercarea unei perechi bune de lentile de contact colorate de la Solotica!

Să ne facem așadar o părere cât mai obiectivă despre colecțiile de lentile din portofoliul Solotica.

1. Hidrocor este cea mai populara colectie de lentile din portofoliul Solotica, alcatuita din lentile de contact in cele mai naturale nuante. - recenzii de 4,6 stele din 5 pe forumuri si Facebook

Tehnologia de pioneriat a fost combinata cu pigmentii atractivi si culorile opace pentru a oferi acestei colectii nuante frapante, fara a compromite confortul pe tot parcursul zilei. 

2. Colectia de lentile Natural Colors de la Solotica cuprinde culori pigmentate, uimitoare. Dispunand de 9 nuante frapante, de la albastru marin, la verde olive, vei gasi cu siguranta perechea potrivita din colectia aceasta.

ATENȚIE Toate lentilele de contact Solotica din colectia Hidrocor se inlocuiesc la un an, iar Linia Natural Colors Solotica se inlocuieste in termen de 6-12 luni (in functie de calitatea intretinerii / depozitari).


Lentilele de contact, în general, se pot purta zilnic sau ocazional (cu înlocuire la un an de zile).

Va recomandam ca inainte de a purta orice tip de lentile de contact sa consultati un medic oftalmolog.

Pentru sanatatea ochilor dumneavoastra este recomandat sa folositi o solutie pentru intretinerea lentilelor de contact!

Produsele comercializate dispun de certificatele de calitate 'CE', 'ISO 9001' si aviz Ministerul Sanatatii.

Indiferent care este culoarea ochilor pe care ti-o doresti, lentilele de contact colorate sunt solutia la care poti apela pentru o schimbare instanta.

De retinut este și faptul ca lentilele de contact coloarte NU se poarta in timpul somnului, iar respectarea acestei reguli este foarte importanta pentru sanatatea ochilor dumneavoastra. De asemenea, in perioada in care nu sunt purtate, acestea se tin in solutia de intretinere.
MAI POTI CITI