Cremă Dr Irena Eris Clinic Way 3°+ 4° păreri forumuri tratamente cu efect de lifting pentru zona ochilor

Părerile pe forumurile studiate despre Dr Irena Eris Clinic Way 3°+ 4° crema cu efect de lifting impotriva ridurilor din zona ochilor pot fi grupate în jurul unei evident sentiment de mulțumire dublată de surpirză din partea cumpărătorilor care au folosit acest produs cosmetic.

Tratamentul pentru ochi Dr Irena Eris Clinic Way 3°+ 4° îngrijește pielea din jurul ochilor, oferindu-i nutriția și hidratarea de care are nevoie.

Acțiunea produsului cu lifting are ca scop stimularea tuturor straturilor epidermei spre reînnoire intensivă. Crema ajută la refacerea producției de colagen și elastină de către celulele pielii. 

Utilizarea regulată netezește ridurile adânci, restabilește elasticitatea pielii și îi conferă o netezime ideală.

Reactivatorului de reînnoire a pielii FGF1 LMS ™, cu tehnologie Lipo-Sphere de transport dermic unic - inhibă procesul îmbătrânirii pielii prin reactivarea proprietăților regenerative și a potențialului de autoînnoire pe trei niveluri. 

dr-irena-eris-clinic-way-3-4-crema-cu-efect-de-lifting-impotriva-ridurilor-din-zona-ochilor_pareri forumuri

Astfel:

1. Tri-peptida - combate activ toate tipurile de riduri, hidratează și redă fermitatea pielii prin stimularea sintezei de colagen, crescând semnificativ nivelul țesutului.

2. Proteinele vegetale - prin îngroșarea și întărirea rețelei de colagen-elastină asigură o mai bună microcirculație. Îmbunătățesc tonusul și elasticitatea pielii, reduc cearcanele și previn formarea pungilor de sub ochi.

3. Aqua Calcis - are proprietăți antiseptice, calmante și de ameliorare a iritațiilor, oferind o îngrijire sigură și confortabilă pentru pielea sensibilă.


Conform datelor in vitro oferite de  Centrul pentru știință și Cercetare Dr. Irena Eris beneficiile cremei pentru ochi Dr Irena Eris Clinic Way 3°+ 4° sunt:

  • Regenerare (82% ),
  • Fermitatea și tonus îmbunătățit al pielii (82% ),
  • Reducerea uscăciunii cu 30% 
  • Imbunătățirea elasticității cu 22% 

Ca și mod de utilizare crema Dr Irena Eris Clinic Way 3°+ 4° se aplică în jurul ochilor dimineața și/sau seara, prin tapotare cu degetele, până la absorbție.

În spatele brandului de cosmetice se află medicul farmacist Dr. Irena Eris, care a întemeiat compania folosindu-și atât expertiza, cât și dragostea pentru îngrijirea corpului și a spiritului. 

Cosmeticele Dr. Irena Eris se pot lauda pe bună dreptate cu o serie de tehnologii brevetate, de cercetări științifice, dar și de ingrediente de primă clasă, cu rezultate vizibile.
MAI POTI CITI