Cancan amoros ANASTASIA RESHETOVA și arabul HASSAN JAMEEL fostul iubit al RIHANNEI

CANCAN MONDEN - MILIARDARUL HASSAN JAMEEL se iubește cu ANASTASIA RESHETOVA fosta iubita a lui Timati

Sus la munte aerul este mai rarefiat si poti admira privelisti ce iti taie respiratia. Oare cum iubesc marii bogatasi ai lumii si cum arata povestile lor de dragoste ?

Deseori marii bogatasi au iubite si neveste din lumea vedetelor a sportului, a cinema -ului si doamne cu studii facute peste hotare avocate, arhitecte.

Ce fel de femeie ar fi potrivita pentru un MILIARDAR dar ce spuneti de un MILIARDAR fiu de seic din EMIRATELE ARABE UNITE?

UN astfel de barbat trebuie sa aiba alaturi o FEMEIE EXTREM DE FRUMOASA dar si inteligenta. O FEMEIE cu toate aceste atuuri este rusoaica ANASTASIA RESHETOVA nimeni alta decat EX IUBITA rapper-ului TIMATI din REPUBLICA MOLDOVA.

wiki cancan monden anastasia reshetova si iubitul arab milionar

Dupa despatirea de rapper frumoasa ANASTASIA l-a cucerit pe MILIARDARUL HASSAN JAMIL.

UN BARBAT ARATOS, INTELIGENT ce se trage dintr-o familie de bogatasi si care a trecut si printr-o casnicie.

Numele intreg este HASSAN MOHAMMED ABDUL LATIF JAMEEL. A obtinut MASTER-ul la LONDON BUSINESS SCHOOL- SOPHIA UNIVERSITY.

VICEHAIRMAN si DEPUTY PRESIDENT al firmei care aduce automobile TOYOTA in ARABIA SAUDITA.

HASSAN JAMEEL este NEPOTUL lui ABDUL LATIF JAMELLI ce a trait intre 1909-1993 si a fondat compania in 1945 care a adus dreptul de distribuire a masinilor TOYOTA in ARABIA SAUDITA.

A facut SCOALA in JAPONIA. A obtinut BA in INTERNATIONAL ECONOMICS FACULTY SOPHIA UNIVERSITY in TOKIO in anul 2001.

MOHAMEED ABDUL LATIF JAMEEL este TATAL lui HASSAN JAMEEL. El a fost casatorit in perioada 2012-2017 cu LINA LAZAAR.

LINA LAZAAR este CRITIC CURATOR la SOTHEBY S INSTITUTE CONTEMPORARY ART LINA este de origine tunisiana.

O femeie deosebita. In perioada 2017-2019 HASSAN a intrat in vizorul mediei internationale dupa ce a devenit iubitul celebrei cantarete RIHANNA.

AVEREA sa este estimata la 1, 5 MILIARDE de dolari. Frumoasa moldoveanca ANASTASIA a mai facut un pas pentru a-l cuceri definiv pe iubitul sau miliardar.

A renuntat sa mai posteve in ipostaze provocatoare s in in tinute sumare pe pagina sa de INSTA. Acum aceste poze sunt date trecutului si in locul lor au aparut fotografii din diversele locuri pe care ANASTASIA le viziteaza.

Acum nu i se mai poate vedea vreo parte a corpului caci ANASATASIA umbla numai cu rochii lungi ce-i drept scumpe.

Presa din MOLDOVA a mai spus ca de dragul iubitului ANASATASIA si-a schimbat religia si a trecut la ISLAMISM si un asemenea gest nu avea cum sa nu il impresioneze pe miliardar.

Urmatoarea miscare ar trebui sa se apuce de implicarea in cauze umanitare pentru ca iubitul miliardar a fondat mai multe organizatii care se ocupa de cazuri umanitare in special cauze ale copiilor.

Nu ar fi rau sa se apuce si de invatarea unei limbi straine HASSAN JAMEEL vorbeste engleza, japoneza araba.

ANASTASIA s-a apucat sa invete si CORANUL. Moldoveanca A NEGAT CA SI-A SCHIMBAT RELIGIA DE DRAGUL IUBITULUI MUSULMAN.

IATA CE A DECLARAT : NU MI-AM SCHIMBAT RELIGIA DIN CAUZA UNUI BARBAT. O persoana ar trebui sa ia o astfel de decizie SINGUR.

SINGUR si NU CU AJUTORUL CUIVA DIN AFARA. In ceea ce ma priveste daca nu iei decizia singur NU MAI ESTE CEVA CE AI HOTARAT DE UNA SINGURA ci e clar ca DECIZIA a luat-o altcineva in locul tau.

HASSAN JAMEEL este un BARBAT educat mare iubitor de arta e si colectionar de arta. Si un astfel de barbat nu poate avea alaturi orice femeie. Ca sa nu mai spunem de aprobarea familiei. Posibil ca HASSAN are noroc din moment ce dupa casatorie a avut o iubita ca RIHANNA si inaintea ei o relatie cu celebra NAOMI CAMPBELL.

Cert este ca moldoveanca a luat decizia de a-si schimba viata din moment ce a ales o alta tara altfel de obiceiuri si o NOUA VIATA. O NOUA religie alaturi de un MILIARDAR MUSULMAN.

Si-ar dori oare frumoasa ANASTASIA sa devina sotie de MILIARDAR? Ramane de vazut cum va evolua povestea lor de iubire si daca se va finaliza cu o eventuala casatorie.

ANASTASIA nu se poate plictisi acum are alte preocupari si a inlocuit petrecerile de lux cu studiile. Iar pozele in bikini au ramas o amintire.

Cate lucruri si cate sacrificii face o FEMEIE pentru a cuceri un BARBAT.!

Credeti ca o FEMEIE frumoasa precum ANASTASIA il iubeste sincer pe HASSAN JAMEEL? O fi avut si ea conditii de pus cand a acceptat sa se mute in ARABIA SAUDITA?

Una dintre vedetele MOLDOVENILOR de peste PRUT este in vizorul presei internationale.

Sigur ca un love story cu un miliardar din ARABIA SAUDITA este de interes si se pare ca ANSTASIA vrea neaparat un IUBIT BOGAT in CV-ul amoros.

Cand esti frumoasa e musai sa ai alaturi un BARBAT care sa iti ofere o viata lipsita de griji. Stiu ele rusoaicele si moldovencele ce BARBAT aleg sa le stea alaturi.

DRAGOSTEA cu un MILIARDAR e sigur ca are O ANUME SAVOARE la care nu ajungi oricum.

O fi si noroc dar e clar ca ANASTASIA RESHETOVA are abilitatea de a cuceri NUMAI BARBATI putred de bogati.
MAI POTI CITI