Biografia CRISTINA BELCIU eroina filmului LONG ISLAND CLUB, românca iubita de italieni

Wiki CRISTINA BELCIU, biografie, varsta, studii, filme, Instagram @cristinabelciu

Chiar este o DIVA! A castigat premiul MOST ACTIVE FASHION BLOGGER in 2020 sectiunea DIGITAL DIVA organizat de revista VIVA.

Superba, talentata adorabila ea este CRISTINA BELCIU romanca pe care italienii o pretuiesc. ACTRITA, MODEL, BLOGGER, AMBASADOR.

Bruneta nascuta la MOINESTI locuieste in BUCURESTI dar meseria si pasiunea o poarta mai mereu in ITALIA.

CUM se descrie CRISTINA BELCIU?

"Ma simt bizar doar cand in fata mea NU EXISTA O CAMERA DE FILMAT care sa imi surprinda emotiile. DIN ACEST TRIO ACTORIE, MODELLING, BLOGGER actoria e cea care mai actuala modalitate de care nu vreau sa ma lipsesc vreodata."

Alaturi de CRISTINA GHEORGHE actrita CRISTINA BELCIU a fost aleasa ca protagonista principala in cel mai asteptat film asteptat de italieni in 2021.

cristina belciu biografie varsta inaltime iubita

Filmul se numeste "LONG ISLAND CLUB" si a fost prezentat in cadrul ISCHIA GLOBAL FILM&MUSIC FEST in perioada 18-25 iulie 2021 si va participa si la alte festivaluri de film.

LONG ISLAND CLUB spune povestea unei dansatoare de striptease si actrita care ajunge sa devina o HOATA DE BIJUTERII.

In drumul sau il intalneste pe FAT FRUMOS care este sedus de frumoasa hoata. Ea se decide sa mai dea o noua lovitura inainte de a incepe o noua vata. Si din acest punct lucrurile se complica.

In ce fel? Va lasa sa vedeti filmul.

Va mai spun ca filmul așteptat de italieni,  LONG ISLAND CLUB, a fost regizat de trei tineri regizori.

Ei sunt: TIBERIU HIRAN ,MARK AZAKKO aka MARIAN MOLDOVEANU si TOBI IBITOYE fost concurent si finalist la "VOCEA ROMANIEI in 2015.

TIBERIU HARSAN este si actor. Romancele CRISTINA GHEORGHE si CRISTINA BELCIU s-au buucrat de un urias succes si italienii au inteles ca ROMANIA este tara oamnilor talentati si a femeilor superbe.

CRISTINA BELCIU este romanca invitata si la GALA ISCHIA FILM FEST & MUSIC si in 2020.

CRSTINA BELCIU este una din cele mai apreciate creatoare de content castigatoare la INFLUENCIAL STORIES 2020 la categoria MY VIVA-INSPIRATIONAL INSTAGRAM ACCOUNTS.

CRISTINA pare venita dintr-un film a lui FELLINI ar putea sa traiasca etrena o DOLCE VITA.

Acorda o atentie deosebita mintii trupului sau si se ingrijeste de look-ul buzelor sale. Pentru ca spune CRISTINA BUZELE SUNT CA U MUZEU AL CUVINTELOR.
MAI POTI CITI